Головна » 2016 » Жовтень » 25 » «Або російські спецслужби не розбираються в ситуації на Закарпатті, або оприлюднене листування Суркова – фальшивка» - Москаль

«Або російські спецслужби не розбираються в ситуації на Закарпатті, або оприлюднене листування Суркова – фальшивка» - Москаль

– План дестабілізації на Закарпатті, оприлюднений хакерами начебто з електронного листування помічника Путіна, абсолютно нереальний, оскільки не відповідає тому, що насправді відбувається на Закарпатті, – заявляє Геннадій Москаль.

– Сам текст написано безграмотно з численними граматичними та фактичними помилками, наведені дати виконання завдань, які давно минули, роль русинства занадто перебільшена, названі організації, яких взагалі немає в природі, приплетені якісь румунські русини, які ніколи не існували, й таких дурниць – маса.

Тому або цей план складали люди, які не розбираються в ситуації на Закарпатті й, намагаючись вислужитися перед керівництвом Росії, подають йому спотворену картину, або ж це грубо сфабрикована фальшивка.

Те, що російські спецслужби працюють на Закарпатті, використовуючи певну частину русинів, ні в кого немає сумнівів. Однак розхитати ситуацію вони неспроможні.

Більше можливостей для дестабілізації є в місцевих князьків, які так само намагаються використати русинів у своїх політичних цілях. Ця тема має довгу історію.

Так, у 2007 році пан Балога через ручну обласну раду провів незаконне рішення про визнання на Закарпатті окремої національності «русин», а його дружина володіє приватним підприємством «Русинія».

Спроби взяти тотальний контроль над областю з боку Балоги й шантажувати Київ тривали до останніх місцевих виборів у жовтні 2015р.

І те, що він у цей період регулярно літав у Росію, мало б зацікавити наші спецслужби. Однак зараз будь-які намагання створити на Закарпатті якусь автономію чи окреме квазіутворення на зразок так званих «лнр» чи «днр» приречені на повний провал.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1919

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]