Головна » 2013 » Вересень » 21 » Американка отримала шок від того, що побачила у своїй рідній Ялті

Американка отримала шок від того, що побачила у своїй рідній Ялті

Кримчанка, яка народилася в Ялті, а зараз проживає в Сан-Франциско (Каліфорнія, США), під час перебування в рідному місті поділилася своїм враженням про відпочинок на Південному березі Криму.

Відео з думкою жінки в YouTube виклав користувач Олексій Володимирович, який, за його словами, підвозив її разом з подругою, пише 0654.com.ua. «Сьогодні пощастило підвозити з нижньої дороги до Ялти двох жінок, американок, які приїхали сюди, до Ялти, відпочивати, - йдеться в описі до відео.

 - В інтерв'ю жінка висловила всю правду про наш курорт, про паркани, розкрадену землю, звалища сміття і про священика, який в районі санаторію «Дніпро» вкрав величезний шмат землі і вирубує там реліктові дерева.

По телевізору і в підконтрольній пресі вам ніколи не розкажуть ту правду, яку, насправді, думають про Ялту відпочивальники, які об'їздили весь світ». «Коли в черговий раз чуєш таке від людей, розуміючи, що в цій реальності ми живемо кожен день, просто стає моторошно, страшно...», - написав один з користувачів.

За матеріалами: Новини сьогодні
21-09-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11273

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]