Головна » 2014 » Березень » 16 » Аваков майже перекрив російсько-український кордон

Аваков майже перекрив російсько-український кордон

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відзвітував, що україно-російський кордон практично повністю перекритий.

Про це він заявив сьогодні під час екстреного засідання парламенту.

"На сьогоднішній день практично перекритий кордон з Російською Федерацією. Це викликає певну напругу зі сторони Харкова і Луганська, особливо. Тому що прикордонники і сили Національної Гвардії зараз не допускають проходу через кордон цивільного населення з Росії із сумнівними намірами", - уточнив Аваков.

За його словами, щодня прикордонники затримують сотні таких людей

Водночас міністр повідомив, що на території Харківської, Донецької, Миколаївської та Одеської областей діють професійна група "гастролерів"-провокаторів з сусідньої держави.

В свою чергу, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк звернувся до Авакова з проханням підтвердити або спростувати поширену у ЗМІ інформацію про те, що в Донецьку і Харкові діє група осіб, яка перебувала в 2009 році в Балтійських республіках з аналогічними проросійськими мітингами".

"Більше того, Арсенію Петровичу, ця група осіб помічена також на мітингах в Одесі та Миколаєві. Ми фіксуємо ці переміщення. Я не хотів би говорити зараз публічно, але спецслужби цим питанням займаються... Це професійні "гастролери"-провокатори із сусідньої держави", - відзвітував міністр.



За матеріалами: Новини сьогодні
16-03-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11201

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]