Головна » 2023 » Травень » 6 » Авторитет глави кремля падає, "гаманці" путіна тікають з рф - Пономарьов. ВІДЕО

Авторитет глави кремля падає, "гаманці" путіна тікають з рф - Пономарьов. ВІДЕО

"Гаманці" путіна — наближені до кремля російські олігархи — втрачають довіру до режиму.

Зараз вони тікають із країни та намагаються втекти з-під європейських санкцій. У всьому російські бізнесмени звинувачують путіна — вони нібито не причетні до володіння держмайном або активами, які колись їм були передані путіним.

Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ заявив ексдепутат держдуми, автор каналу “Утро февраля” Ілля Пономарьов.

"Ця система номенклатури, абсолютно аналогічна до тієї системи, яка була за радянських часів, яка йде з самого верху. Є найголовніший "пахан", який кого хоче призначає олігархом, кого хоче знімає з посади олігархом. Поки ти лояльний, ти розпоряджався цими грошима, тобі ніхто не заважає.

Але за умови, звичайно, що коли тобі скажуть, що треба на щось скинутися, кудись витратити, комусь яхту купити, комусь віллу, комусь палац збудувати — на такі прохання не можна відповісти “ні”. В іншому ти вільна людина, але політична лояльність є критичною", — пояснив Пономарьов.

Він зазначив, що вже пішла глибока ерозія російської владної машини. Вона більше не монолітна, вона не бездоганно лояльна до головної особи — путіна.

"Тільки зараз ці багаті люди дивляться на те, щоб кудись втекти… Але мине ще трохи часу, і вони думатимуть про те, як змінити цю владу. Тому що це єдиний спосіб насправді зберегти за собою капітали", — каже Пономарьов.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
06-05-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1293

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]