Головна » 2022 » Грудень » 24 » Байден опублікував зворушливе ВІДЕО про візит президента України до США - мав за честь приймати президента Зеленського

Байден опублікував зворушливе ВІДЕО про візит президента України до США - мав за честь приймати президента Зеленського

Президент США Джо Байден оприлюднив зворушливе відео про візит президента України Володимира Зеленського до США. У ролику зібрані фрагменти офіційних і неофіційних зустрічей двох президентів у Білому домі.

Відео американський президент виклав на своїй сторінці у Twitter. Закадровим голосом Байден розповідає про честь приймати українського лідера у Вашингтоні.

"Україна та український народ надихають не просто нас – вони надихають світ. Для мене було честю приймати президента Зеленського в Білому домі", – підписав відео президент США.

Джо Байден приймає Володимира Зеленського у Білому домі

Як повідомляли ЗМІ, поїздка українського президента до США 21 грудня стала його першим іноземним візитом із моменту повномасштабного вторгнення рф.

Під час виступу в Конгресі Зеленський передав український бойовий прапор із Бахмута як вияв подяки за допомогу. У відповідь лідер країни отримав від Ненсі Пелосі прапор.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-12-2022
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1449

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]