Головна » 2016 » Березень » 12 » Біля школи у Мукачеві сталася стрілянина

Біля школи у Мукачеві сталася стрілянина

Поліція розслідує обставини стрілянини в Мукачеві (Закарпатська область), відкрито кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство".

Як повідомляє відділ комунікацій ГУ Національної поліції в Закарпатській області, у суботу, 12 березня, близько 13.00 на лінію "102" надійшло повідомлення, що по вул. Молодіжній (мікрорайон "Пентагон") у Мукачеві чутно постріли. Патрульні поліцейські, які прибули на місце, і слідчо-оперативна група встановили, що чоловік, 1984 р.н., житель цього ж мікрорайону, отримав вогнепальне поранення в ногу. Поруч з ним лежала граната із запалом.

Поліцейські відгородили це місце і викликали експертів-вибухотехніків, які і знешкодили вибуховий пристрій.

Потерпілого чоловіка госпіталізували до Мукачівської ЦРЛ для надання медичної допомоги.

За даними лікарів, потерпілий отримав важкі поранення, він прооперований і перебуває в комі. У чоловіка діагностували розрив стегнової артерії, під час операції з тіла вилучили 9-міліметрову кулю. Через велику втрату крові постраждав мозок. У чоловіка вже була одна зупинка серця, його реанімували. За попередніми прогнозами лікарів, у нього невисокі шанси на життя, повідомляє Mukachevo.net.

Тривають першочергові слідчі дії та оперативно-розшукові заходи зі встановлення всіх обставин інциденту, а також проводяться заходи щодо встановлення осіб, які вчинили кримінальне правопорушення.

Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

Раніше місцеве видання Mukachevo.net повідомляло про збройний інцидент між групою молодих людей з вогнепальною зброєю і місцевим жителем, у якого була вибухівка.

За неофіційною інформацією правоохоронців, поранений учасник інциденту фігурує в справах щодо наркоторгівлі і має прізвисько "Мучо".

Учнів школи, що розташована поблизу місця інциденту, відпустили додому під відповідальність батьків.

Нагадаємо, що це вже не перший подібний інцедент у цьому невеликому закарпатському місті. Так, у липні минулого року в Мукачеві сталася збройна сутичка між бійцями "Правого сектора", людьми з оточення депутата Михайла Ланя та правоохоронцями. У результаті подій у Мукачевому загинули двоє бійців ДУК "Правий сектор" і один цивільний. Ще 13 людей були поранені (правоохоронці, цивільні особи і бійці "Правого сектора").


За матеріалами: Новини сьогодні
12-03-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1953

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]