Головна » 2022 » Грудень » 9 » Благословили війну проти України 92% населення росії, Подоляк назвав причини

Благословили війну проти України 92% населення росії, Подоляк назвав причини

Не більше 7-8% росіян мають здатність до критичного мислення. Тобто більшість населення рф не вміє думати. Про це сьогодні, 8 грудня, в ефірі телеканалу FREEДОМ заявив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк.

“росія у своїй масі не замислюватиметься, що щось іде не за тим планом. Вони просто не отримуватимуть те харчування пропагандистське, яке виправдовувало шовінізм, бажання всіх поставити на коліна, ми зараз “Іскандери” кудись пустимо тощо. Тобто вони це не будуть отримувати, вони будуть весь час бачити, як негативно наступає своя армія, яка поступово залишає всі території України, тобто, по суті, вони бачитимуть, як програє армія”, — сказав він.

Подоляк зазначив, що російська пропаганда не зможе все це фільтрувати нескінченно.

“Вони перестануть врешті-решт слухати і чути пана конашенкова (рупор міноборони рф), який розповідає, що він знищив тут уже всі HIMARS, щодня по 90 найманців у Польщі знищує тощо. І вони це не осмислять, вони просто вийдуть на вулицю в межах бунтарських технологій і реалізовуватимуть свою злість, ставлячи запитання іншого характеру: “Де наша жратва?”, “Де наше те, де наше свавілля, яке ми могли реалізувати в Україні?”.

Я хочу, щоб ви розуміли, ці 92% населення воно чому благословило війну проти України. Їм сказали наступне: “Ви можете зайти в Україну (ваші діти, брати, чоловіки, сини), вони можуть там вирізати цілі сім’ї, ґвалтувати, вбивати і жодних юридичних наслідків для них не буде”. Грубо кажучи, цю масу абсолютно злиденного, непотрібного, без доданої вартості населення загітували різати інші країни тільки тому, що вони можуть займатися свавіллям. Ось ці люди не думатимуть, їхні родичі не думатимуть. Вони просто вийдуть, коли не отримуватимуть компенсації за свої страхи”, — вважає радник керівника ОПУ.

Нагадаємо, раніше Подоляк заявив, що деморалізації України та Європи точно не буде, на відміну від росії. російські еліти неадекватно сприймають реальність і все, що відбувається на війні, яку розв’язала росія проти України.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-12-2022
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1408

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]