Головна » 2022 » Грудень » 8 » Близько 3 тис. безробітних залучили до "Армії відновлення", - Мінекономіки

Близько 3 тис. безробітних залучили до "Армії відновлення", - Мінекономіки

Майже 3000 безробітних залучені до виконання суспільно корисних робіт у семи областях в рамках проекту "Армія відновлення", повідомила міністерка економіки України Юлія Свириденко

"Уряд пропонує українцям, що втратили роботу, але мають бажання працювати на економічному фронті, брати участь в програмі "Армія відновлення". Тобто у виконанні суспільно корисних робіт, організованих в регіонах, що дає можливість безробітному отримувати гарантовану мінімальну заробітну плату. Вже близько 3000 людей залучено до таких робіт", - цитує Свириденко прес-служба міністерства.

На сьогодні суспільно корисні роботи проводяться вже в семи областях: Сумській, Чернігівській, Київській, Донецькій, Полтавській, Рівненській і Запорізькій.

Найбільше безробітних залучені в Сумській області (725), Київській (659), Полтавській (595), Донецькій (440). Найближчим часом роботи будуть організовані також у Волинській та Житомирській областях.

Держава виплатила безробітним, що залучені до виконання суспільно корисних робіт, 18,3 млн грн.

Найчастіше людей залучають до розбору завалів та відновлення житлових будинків і приміщень, пошкоджених в результаті бойових дій; облаштування та укріплення блок-постів, підвальних приміщень під укриття; розчищення залізничних колій та автомобільних доріг; будівництва захисних споруд цивільного захисту, укріплення дамб; заготівлі дров для військових та населення; розвантаження та фасування гуманітарної допомоги; надання соціальних послуг в Пунктах незламності.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-12-2022
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1407

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]