Головна » 2012 » Серпень » 9 » Під час відпочинку СЕС радить закарпатцям користуватися басейнами

Під час відпочинку СЕС радить закарпатцям користуватися басейнами

Заступник головного лікаря Закарпатської СЕС із санітарно-гігієнічних питань Тетяна Літовченко повідомила, що на Закарпатті наразі функціонує лише 5 повністю оформлених документально місць масового відпочинку населення, а саме: у Виноградові в урочищі "Виннички", на Берегівщині – в с. Косонь (з термальними басейнами) та навколо озер у с. Дідово і в Тячівському районі – в селищах Теребля та Солотвино. 

Що стосується Ужгорода, то тут погоджених пляжів поки нема. Хоча, каже Тетяна Літовченко, є рішення виконкому, яким визначено місця відпочинку для ужгородців.

Працівниця СЕС радить скористатися послугами купально-плавальних басейнів. "Їх ми регулярно перевіряємо (загалом по області є 43 такі об'єкти) і відхилень від норм не виявляли», – радить Тетяна Василівна.

А от МНСники в плані відпочинку на водних об’єктах б’ють на сполох: протягом усього 2011 року в краї потонуло 28 осіб, а з початку 2012-го – вже 20, і з них троє дітей. Про це повідомили в прес-центрі "Закарпатської правди".

Гліб Бурковський начальник відділу цивільного захисту МНС Закарпатської області каже, що на Закарпатті визначено 25 місць масового відпочинку на воді, а станом на 1 липня рятувальники обстежили дно та провели паспортизацію на 20 з них, у тому числі й на Ботанічній набережній в Ужгороді.

А буквально з  середи в улюбленому місці відпочинку ужгородців – селі Невицькому – на Ужі з моторними човнами чергуватимуть 2-3 водолази.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-08-2012
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 12423

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]