Головна » 2022 » Липень » 22 » Британія готує нові поставки озброєння Україні

Британія готує нові поставки озброєння Україні

Україна британія

Велика Британія передасть десятки артилерійських установок та понад 1600 протитанкових засобів. Про це повідомив міністр оборони країни Бен Воллес, пише Reuters.

"Разом з нашими міжнародними партнерами ми забезпечимо Україні інструменти захисту своєї країни від незаконного вторгнення путіна", – йдеться в заяві Уоллеса.

Воллес заявив, що Британія також забезпечить контрбатарейні радіолокаційні системи, сотні безпілотників і понад 50 000 патронів.

Він зазначив, що Британія продовжить надавати Україні допомогу в обороні проти агресії росії. Зазначається, що активізація військової підтримки відбулася після того, як прем'єр-міністр Британії, який вже подав у відставку, Борис Джонсон пообіцяв Україні ще 1,2 мільярда доларів оборонної допомоги.

Британія відіграла велику роль в організації постачання і радянського, і іноземного сучасного озброєння Україні. Країна стала і брокером, і службою доставки. Так, як приклад, Лондон і Осло домовилися, що Великобританія відправить в Україну реактивні системи залпового вогню (РСЗВ) і отримає аналогічне старе обладнання з Норвегії в обмін на можливість його модернізації.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-07-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11240

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]