Головна » 2021 » Серпень » 10 » Британські міністри готують серйозні обмеження азартних ігор - ніяких букмекерів на футболках

Британські міністри готують серйозні обмеження азартних ігор - ніяких букмекерів на футболках

У Кабінеті міністрів Великої Британії планують підтримати обмеження азартних ігор, а також вступ на посаду нового уповноваженого з прав користувачів гральних платформ.

Повідомляється, що в першу чергу британські міністри підтримають заборону на розміщення символів бетингових компаній на формі спортсменів.

Крім цього, влада планує заборонити надання бонусів і нагород користувачам, які програли. Онлайн-слоти також збираються обмежити до мінімальних ставок в два фунта стерлінга, а сотні букмекерських контор можуть виявитися закритими.

Причина обмеження ринку азартних ігор у Великій Британії - боротьба з гральної залежністю.

За даними британської Комісії азартних ігор, в країні є близько 400 тис. людей з гральною залежністю, серед яких приблизно 55 тис. дітей.

Влада Великої Британії вважає, що без додаткових обмежень понад два мільйони людей ризикують стати жертвами гральної залежності найближчим часом.

«Закон про азартні ігри - це аналогічний закон для цифрової епохи, розроблений на два роки раніше смартфонів. Зараз більшість азартних ігор онлайн і на телефонах. По суті, у вас в кишені букмекерська контора. Я думаю, що ми правильно дивимося на правила», - заявив Міністр цифрових технологій, культури, ЗМІ і спорту Великої Британії Олівер Дауд.

Нагадаємо, раніше ряд членів британського парламенту, які взяли квитки на матчі Євро-2020 та інші спортивні події від операторів азартних ігор, критикували за загравання з букмекерами.

Відомо, що сім членів британського парламенту від партії Торі і два парламентарія від лейбористів взяли безкоштовні квитки на матчі Євро-2020 від букмекерів і гральних компаній.

Один з цих квитків на матч Англія-Данія коштував 4000 євро, а деякі члени парламенту отримали квитки на матчі збірної Англії і турніру Уімблдон за 9300 євро.


За матеріалами: Новини сьогодні
10-08-2021
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1454

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]