Головна » 2013 » Січень » 18 » Цей плавучий павільйон призначений для підвищення рівня моря

Цей плавучий павільйон призначений для підвищення рівня моря


З усіх країн Європи, Нідерланди, ймовірно, будуть найбільш уразливі до підвищення рівня моря. Тому голландські фірми Deltasync і PublicDomain об'єднали зусилля, щоб створити місто платформу, яке може підніматися прямо разом з рівнем води, якщо вона коли-небудь зруйнує грізну систему дамб в країні.

Футуристичного виду пузирі у формі прозорого купола були вперше побудовані в 2010 році в якості демонстраційного проекту, щоб довести життєздатність цієї технології. Конструкція буде залишатися на плаву до 2015 року і буде використовуватися для експериментів, пов'язаних з кліматом і ресурсозбереженням, а також включає конференц-зал.

У цілому проект передбачає будівництво 13.000 житлових резиденцій (1.200 їз яких будуть плавати на воді) до 2040 року. Після 2015 року плаваючий павільйон почне "гастролювати" в інших областях узбережжя Нідерландів.

Круглий купол конструкції складається з десятків шестигранних панелей, виготовлених з корозійно-стійкого пластика етилен тетрафторетилену, який в 100 разів легше скла. Легка вага дозволила створити фундамент, який має товщину всього лише близько 20 см і зроблений з листів полістиролу і бетонних плит.

За матеріалами: Новини сьогодні
18-01-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11361

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]