Головна » 2018 » Вересень » 20 » Чиї планшети кращі: Nomi чи Lenovo?

Чиї планшети кращі: Nomi чи Lenovo?

Планшети вже давно стали предметами звичайного повсякденного користування. Дуже часто буває і так, що зовні планшети різних виробників майже не відрізняються, а часом вони й зовсім однакові. Але якщо детальніше розібратися, то можна знайти значні відмінності між ними. Чим же відрізняються між собою планшети таких брендів, як Nomi та Lenovo?

Nomi

Користувач, який вибрав для себе фірму Nomi й вважав за краще купити планшет в інтернет-магазині зробив правильний вибір, і ось чому! Компанія Nomi (New Outstanding Mobile Ideas - Нові, яскраві мобільні ідеї). Перевагами бренду «Nomi» стали:

  • Надійність. Великою перевагою планшетів від Nomi є надійна ОС Android на якій працює більшість планшетів. Стабільність в роботі планшета забезпечує потужний та спритний процесор, що ще раз доводить, планшети Nomi готові до виконання Ваших завдань.

  • Доступна ціна пристроїв Nomi для споживачів досягається за допомогою збалансування витрат на маркетинг та виробництво, враховуючи ефективну організацію процесу розробки, виробництва та продажів.

  • Яскраві ідеї та технології в дизайні. Вибираючи смартфони або планшети Nomi, Ви можете бути впевненими, що Ви - в тренді.

Вся продукція Nomi проходить досить прискіпливу перевірку, що б Ви отримали ідеальний планшет. Що стосується характеристик, то мало хто може похвалитися 10 дюймовим екраном з відмінним дозволом і при цьому низькою ціною. Відсутність маркетингу, ну й оптимізація виробництва компанією Nomi, дає Вам можливість, купувати та користуватися планшетами.

У дизайні, планшети Nomi схиляються до простоти. Розташування всіх зовнішніх кнопок і роз'ємів спрямовано на максимальний комфорт в користуванні й при роботі. Зручне розташування кнопок, низька ціна, і найголовніше, характеристики, які порадують, як просунутих користувачів, так і новачків. Планшети Nomi підтримують відразу 2-Sim карти одночасно, що означає 3G або мобільний інтернет без проблем будуть доступними на цьому гаджеті.

Lenovo

Це один із китайських гігантів з виробництва комп'ютерної та електронної техніки. У порівнянні з Nomi, Lenovo надає своїм прихильникам більший асортимент модельного ряду планшетів з таким самим розбігом цінової політики.

Серед моделей Lenovo цікавою є модель Yoga, котра володіє акумулятором підвищеної місткості, що здатен працювати в автономному режимі до 18 годин. Мало які планшети конкурентів можуть пишатися такими можливостями автономності. Планшети Yoga є відмінним рішенням для тих, хто любить часто подорожувати та не має постійного доступу до електромережі для зарядки свого пристрою.

Висновки

Таким чином, планшети Nomi та Lenovo в повній мірі відповідають своїм заявленим характеристикам. Проте вартість на гаджети Nomi відносно невисока. Так, щоб купити планшет Lenovo чи інших більш популярних виробників зі схожими характеристиками, слід витратити значно більше коштів, ніж на планшет Nomi. Це пов'язано з додатковими затратами компаній-виробників для впізнаваності їх бренду. Однак компанія Lenovo пропонує своїм покупцям значно ширший асортимент планшетів на будь-який смак і гаманець.

Вдалих покупок!


За матеріалами: Новини сьогодні
20-09-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11091

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]