Головна » 2022 » Серпень » 28 » Чоловіча косметика: що варто знати

Чоловіча косметика: що варто знати

чоловік догляд шкіра

Тілесна хімія: навіщо потрібні парфуми у душі

Історія гелів для душу сягає 1865 року, коли в Нью-Йорку було запатентовано рідке мило. З того часу прогрес у галузі хімії та технології започаткував експерименти в галузі засобів особистої гігієни. До 80-х років ця тенденція призвела, зокрема, до появи гелів для душу з ароматом парфуму. Сьогодні, перейшовши за посилюванням https://fjpomades.com/american-crew/ на сторінки спеціалізованого інтернет-магазину, ви зможете без проблем обрати якісну чоловічу косметику від кращого виробника — компанії American Crew.

Здавалося б, навіщо додавати в гель для душу парфуми, адже це просто засіб гігієни? Проте таке рішення знайшло безліч шанувальників. Наприклад, фанати свого парфуму можуть не розлучатися з ним цілодобово. Або дівчата, яким рішуче не подобається черговий "освіжаючий-спорт-гель" їх обранців, можуть подарувати коханому парфумований гель для душу, та насолоджуватися ароматом косметики "люкс"-класу. Зрештою, якийсь сноб зможе зекономити гроші на повноцінному парфумі.

Часи, коли чоловіки були байдужими до свого вигляду, давно позаду, і зараз доглянутість – це норма, якої потрібно прагнути. Так вважають у American Crew – компанії, яка спеціалізується на чоловічій косметиці преміум-класу. Засоби для догляду за тілом, створені перукарем і стилістом із величезним досвідом і розумінням потреб чоловічої шкіри, незмінно наділені ароматами, що бадьорять композиціями, які також обумовлені натуральними компонентами в складі.

чоловіча косметика

Парфумовані гелі для душу, у свою чергу, залишають ту саму легку "ауру", роблячи вас готовими до поцілунків у будь-яких місцях.

Догляд за шкірою взимку: поради чоловікам

З настанням холодної пори року догляду за шкірою необхідно приділяти набагато більше уваги. І актуально це не лише для жінок. Адже сухе та морозне повітря на вулиці, обігрівачі та кондиціонери у приміщеннях - несприятливо впливають на стан шкіри, що може спричинити:

  • сухість;
  • лущення;
  • тріщини.

Хоча у чоловіків шкіра товща, ніж у жінок, взимку вона може стати грубою і сухою, схильною до появи запалень, ось чому косметологія для чоловіків просто необхідна, особливо якщо з'явилися проблеми зі шкірою, краще звернутися до дерматолога-косметолога, який допоможе вам впоратися із проблемою. А якщо ви хочете освіжити ваше обличчя – спеціальні маски та засоби допоможуть виглядати молодшими та впевненішими.

У зв'язку з цим чоловікам рекомендується, як і жінкам, використовувати зволожуючий крем для обличчя, що відповідає типу шкіри. Якщо ж шкіра чутлива, варто підібрати засоби, що містять речовини, які мають протизапальну та заспокійливу дію. Також впоратися із сухістю добре допомагає термальна вода в аерозолях. При цьому важливо пам'ятати про підтримку водного балансу в організмі – пити воду у необхідній кількості.

Вмиватися слід холодною або теплою водою - гаряча вода висушує шкіру і вимиває з неї жири, необхідні для її пом'якшення та захисту. Для догляду за шкірою в зимовий період підходять жирні креми та косметичні олії. Краще застосовувати засоби, до складу яких включені натуральні екстракти, рослинні олії, вітаміни А, Е і С. Щоб запобігти появі сухості та подразнення шкіри після гоління, краще використовувати спеціальну олію, а також гель для гоління, що не містить спирту.

У сонячні дні бажано наносити сонцезахисні креми, а у разі тривалого перебування на морозі – спеціальні засоби, призначені для зимових видів спорту. Вони містять компоненти, що оберігають шкіру не тільки від холоду, а й від шкідливих ультрафіолетових випромінювань.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-08-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11045

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]