Головна » 2022 » Серпень » 17 » Чому купити авто з Америки – вигідно?

Чому купити авто з Америки – вигідно?

Чому купити авто з Америки – вигідно?

Авто з США під ключ – це якісна та потужна автівка в ідеальному технічному стані та з чистою історією, яку ви можете придбати зі знижкою в 20-40%. Така економія дозволяє змиритись із необхідністю почекати, поки машина подолає океан та пройде всі митні формальності. Тим паче, що покупка б/в американського авто може бути абсолютно безтурботною, якщо звернутись за допомогою до професіоналів.

Фінансові вигоди

Авто з Канади буде коштувати в окремих випадках вдвічі дешевше, аніж така сама б/в машина в Україні. В середньому ж економія складає 20-50%. Оскільки мова йде в першу чергу про авто середнього та преміального класу, мова йде про дуже значну економію.
Звісно, додатково потрібно сплатити податки, мито за оформлення та транспортні витрати. Митні платежі становлять трохи більше 10% - точну вартість ви можете розрахувати просто зараз, використавши калькулятор розмитнення авто з США.

Гарантії безпеки

Це означає, що серед пропонованих машин точно немає крадених чи тих, які пов’язані із злочинами і перебувають у розшуку. Їх історія чиста, в США за цим дуже жорсткий контроль. Зазвичай мова йде про машини, які були вилучені у власників (приватних осіб чи корпоративних автопарків) в результаті банкрутства або бажаючих змінити транспортний засіб на новіший і більш потужний.

Гарний технічний стан

Попередньо ви можете ознайомитись із експертизою, складеною незалежним спеціалістом. У ній зазначені абсолютно всі пошкодження, які є (якщо, вони, звісно є). Інформація на 100% реальна – у США за цим слідкують дуже суворо, а будь-яка підробка даних суворо карається законом – до кримінального переслідування експерта, який підписав неправдивий акт про обстеження транспортного засобу.

Великий вибір

Це одна із найбільш вагомих переваг. На аукціоні США ви зможете знайти новинки американського, азіатського (в першу чергу японського) чи європейського автопрому – тобто машини 2017-2020 років випуску. Також представлені в широкому виборі електромобілі, що дуже актуально сьогодні у зв’язку зі зростанням цін на паливо – мова йде про потужні моделі, які можуть проїхати по 200-300 км на одному заряді акумулятора. Рекомендуємо не поспішати, - лоти постійно змінюються, і вже на наступному тижні серед них може бути авто вашої мрії.

Як придбати американське б/в авто без зайвого клопоту?

Звернутись до професіоналів – в компанію Car Hunter. Вона пропонує найкращі авто з США в Україні за дуже привабливими цінами. Більше інформації ви знайдете на сайті компанії або можете звернутись до її менеджерів телефоном.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-08-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11100

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]