Головна » 2022 » Червень » 15 » Чому не вірить в "крах криптовалют" пояснив американський мільярдер

Чому не вірить в "крах криптовалют" пояснив американський мільярдер

крах криптовалюта

Незважаючи на те, що в останній час аналітики передбачають крах крипторинку, Девід Рубінштейн із Carlyle Group не вважає, що "вся криптоекономіка впаде". Таку думку висловив бізнесмен, виступаючи в ефірі Bloomberg TV.

На думку Рубінштейна, волатильність на ринку криптовалюту нікуди не зникне. Тим не менш, він вважає, що їхня вартість ще надто висока, щоб криптоактиви втратили свою актуальність.

Бізнесмен вважає, що ті, хто купив біткоїн, коли він коштував лише один долар, досі отримують величезний прибуток.

Водночас інвестори, які купували на піку, опинилися у величезних збитках. За даними аналітичної платформи IntoTheBlock, майже половина адрес біткоїну зараз збиткова.

Раніше вчора на біржі Bitstamp курс найбільшої криптовалюти впав до $20 816, найнижчого рівня з грудня 2020 року, але потім відновився.

Цього тижня Coinbase, BlockFi, Gemini та інші криптовалютні компанії різко скоротили чисельність персоналу, щоб підготуватися до майбутньої жорстокої крипто-зими.

У недавньому інтерв’ю CNBC відомий керуючий хедж-фондом Леон Куперман заявив, що криптовалюти, невзаємозамінні токени та інші ризиковані активи навряд чи повернуться на бичачий ринок “найближчим часом”. За словами 79-річного мільярдера, попередній “бичачий” ринок був “одним із найспекулятивніших періодів” у його житті.

Генеральний директор Galaxy Digital Майк Новограц нещодавно заявив, що BTC та ETH, швидше за все, утримаються на рівні $20 000 та $1 000 відповідно.

Вкрай “жерстка” монетарна політика ФРС залишається головною перешкодою для “биків”. Аналітики JPMorgan вважають, що ЦБ США може здивувати ринки гігантським підвищенням ставки на 100 базисних пунктів, але більшість економістів вважають, що регулятор зупиниться на 75 базисних пунктах, що все одно буде найбільшим підвищенням із 1994 року.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-06-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11169

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]