Головна » 2016 » Лютий » 23 » Ця проститутка не була моєю помічницею - Москаль про міністерку Ніконорову

Ця проститутка не була моєю помічницею - Москаль про міністерку Ніконорову

23 лютого стало відомо про рішення ватажка "ДНР" Олександра Захарченка призначити новим "міністром закордонних справ" Наталю Ніконорову

При цьому сепаратистські ЗМІ повідомляли, що раніше, у період з 2006 до 2012 року Ніконорова працювала помічником нардепів Геннадія Москаля та Святослава Піскуна, пише Depo.Закарпаття з посиланням на ТСН.

Вони посилалися на заяву одіозного російського політика Едуарда Лимонова, опубліковану ним у "Живому журналі" ще минулого року. На жаль, цю інформацію почали поширювати й українські ЗМІ.

Сам Москаль назвав це повною маячнею й обурився тиражуванням вигадок Лімонова.

"Це особиста помста Лімонова за те, що коли я був заступником міністра внутрішніх справ і начальником головного управління МВС у Криму, ми затримували його і його прихильників за те, що вони захопили одну з веж, що належить військовій частині, і розкидали звідти листівки за відокремлення Севастополя від України. Тоді були всі арештовані, був скандал. Він неодноразово на мене всяку єресь і дурниці писав. Це психічно хвора людина", - заявив Москаль.

Він наголосив, що Ніконорова ніколи не працювала його помічницею.

"Звідки в мене з Донецька могла взятися помічниця? Завтра Лімонов напише, що я помер, і всі ЗМІ напишуть, що Москаль помер. Це як в анекдоті про те, що жінка бл*дує, а чоловік дізнається останнім. Так і я дізнався останнім, що у мене якась проститутка була помічницею", - додав чиновник.

Нагадаємо, у "ДНР" звільнили "міністра закордонних справ" Олександра Кофмана, замість нього виконувати обов'язки призначена 31-річна Наталя Никонорова.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-02-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11030

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]