Головна » 2019 » Грудень » 5 » CRM для сервісних та гарантійних центрів: що варто знати

CRM для сервісних та гарантійних центрів: що варто знати

CRM для сервісних та гарантійних центрів: що варто знати

Організація роботи сервісних центрів та гарантійних центрів — клопіткий і важливий процес. Тут слід врахувати багато факторів та нюансів і, звісно ж, досягнення сучасної науки. Передові технології в наші дні стали невід'ємною частиною сучасного бізнесу. Саме тому варто грамотно використовувати весь комплекс інструментів і функцій для організації роботи подібних центрів. Одним з чудових варіантів є спеціалізована crm для сервісних центрів, яку пропонує компанія "Бітрікс24".

Спеціалізована ЦРМ від "Бітрікс24" — ваш надійний помічник

Обравши CRM від "Бітрікс24" ви отримаєте безліч корисних можливостей і широкий функціонал. Так, наприклад, в самій картці ЦРМ ви зможете:

  • створювати чати — з їхньою допомогою ви зможете детально обговорити всі умови потенційної угоди, а також компаній і контактів;
  • повна діджиталізація — ви зможете максимально автоматизувати всі продажі послуг, які будуть надавати ваші сервісні центри;
  • тримати руку на пульсі — спеціальні автоматизовані програми в CRM завжди будуть тримати зв'язок з клієнтами, відправляючи їм необхідні електронні листи поштою або смс-повідомлення у разі потреби, окрім того — вони будуть демонструвати всі необхідні рекламні матеріали;
  • організація роботи колективу — саме дисципліна та професіоналізм команди, колективу компанії є запорукою успіху компанії, а тому дуже важливо, щоб кожен співробітник мав чітке завдання і знав, що і як він повинен робити.

Власне кажучи, це далеко не всі переваги використання даної ЦРМ. Кожен зможе знайти для себе і багато інших плюсів, так як зробити кожному це буде дуже легко — на сайті ви можете завантажити безкоштовно необмежену пробну версію. Завдяки їй кожен має можливість, так би мовити, "потримати в руках", випробувати продукт і з'ясувати для себе всі переваги від його покупки.

Висновки

Якщо підсумувати нашу статтю, то можна однозначно зауважити, що сучасні технології стали неодмінними помічниками в різних сферах життєдіяльності людей. Бізнес в цьому процесі також не стоїть осторонь, а активно адаптує і освоює новітні технології у своїй роботі задля покращення показників ефективності, а також, звісно ж, - збільшенню прибутковості.

Одним з таких сучасних ефективних продуктів є спеціалізована ЦРМ від компанії "Бітрікс24", детальну інформацію про яку можна знайти на ресурсі bitrix24.ua. Тут також ви зможете придбати CRM для сервісних та гарантійних центрів, а також завантажити її безкоштовну демо-версію, щоб спокійно зі всім розібратися. Власне, радимо прямо зараз відвідати цей сайт і вивчити всю інформацію — ви не пожалкуєте про це рішення.

Ілля Абель спеціально для nowyny.com


За матеріалами: Новини сьогодні
05-12-2019
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1566

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]