Головна » 2019 » Жовтень » 27 » Дбають про безпеку населення рятувальники Закарпаття

Дбають про безпеку населення рятувальники Закарпаття

Рятувальники Закарпаття дбають про безпеку населення

З настанням осінньо-зимового періоду на території Закарпаття побільшало пожеж в приватному житловому секторі. Тож рятувальники вживають усіх можливих профілактично-просвітницьких заходів з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій.

Сьогодні, до прикладу, фахівці ДСНС провели позапланове пожежно-профілактичне відпрацювання у місті Перечин, де з початку року вже зареєстровано 35 пожеж, більшість з яких виникло саме через людський фактор.

Традиційно, увага рятувальників була прикута оселям громадян з «групи ризику»: багатодітним родинам, одиноким пристарілим особам та тим, що ведуть асоціальний спосіб життя. Крім інспектування стану будинків, з громадянами проводились бесіди щодо правил пожежної безпеки у побуті та дій у разі виникнення пожеж чи надзвичайних ситуацій.

Також, рятувальники завітали до співробітників Управління державної казначейської служби у Перечинському районі, де розповіли працівникам про основні заходи безпеки та навчили їх, як користуватись вогнегасником.

Аналогічний профілактичний захід відбувся у селі Майдан Міжгірського та с. Паладь-Комарівці Ужгородського районів.

У ДСНС Укрїани у Закарпатській області


За матеріалами: Новини сьогодні
27-10-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1422

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]