Головна » 2014 » Лютий » 19 » Демонстранти захопили будівлю Закарпатської ОДА, одна людина травмована

Демонстранти захопили будівлю Закарпатської ОДА, одна людина травмована

Понад тисяча протестувальників сьогодні штурмували будівлю Закарпатської обласної державної адміністрації і захопили її, повідомляє кореспондент Радіо Свобода. Під час штурму травмовано одну людину. Ймовірніше за все, чоловік постраждав під час штурму дверей, очевидці розповідають, що його сильно поранило шматками скла. Травмованого забрав автомобіль «швидкої».

Участь в акції протесту взяли, в основному, студенти вищих навчальних закладів Закарпаття, які зранку організували мітинг на підтримку акцій протесту проти чинної влади в Києві.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, зранку студенти зійшлися до центральної частини Ужгорода, запалили свічки за загиблими в столиці, а потім принесли до стін Закарпатської ОДА вінки в пам’ять про загиблих.

Потім учасники акції вирішили штурмувати будівлю Закарпатської ОДА. Мітингувальники розбили скло на вхідних дверях до будівлі, які були заблоковані зсередини, виламали запасні входи й оголосили, що будівля відтепер належить народові. З ОДА під конвоєм міліції вивели всіх працівників адміністрації.

Десятка народної самооборони УДАРу, за повідомленням цієї політичної сили, охороняла протестувальників від можливих провокацій. 
Учасники акції протесту також пікетували будівлю УМВСУ в Закарпатській області та ректорат Ужгородського національного університету.

Акції протесту наразі тривають також у Мукачеві.


За матеріалами: Новини сьогодні
19-02-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11185

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]