Головна » 2014 » Грудень » 3 » Державіаслужба перегляне вимоги до перевізників

Державіаслужба перегляне вимоги до перевізників

Державна авіаційна служба має намір переглянути свій проект правил призначення на авіамаршрути і відмовитися від норм, які спричинювали невдоволення перевізників.

Про це заявив голова Державіаслужби Денис Антонюк під час засідання відомства в середу, передає кореспондент Укрінформу.

"Ті речі, в яких нас звинувачували, - в створенні монополії - ми готові переглянути. Ми готові прописати в правилах, аби застосовувалися лоу-костові підходи. Ми готові врахувати (висловлені побажання - ред.). Але, в той же час, є питання безпеки з боку держави, з якими неможна йти на компроміси. Ми не говоримо про скасування цих правил, але зауваження обіцяємо розглянути", - сказав він.

Нагадаємо, на початку листопада Державіаслужба оприлюднила наказ про новий порядок призначень на авіамаршрути. Експерти ринку заявили, що це означає фактичне закриття неба України для нових українських авіакомпаній на найближчі роки, а також неможливість для більшості діючих гравців отримати право на польоти за новими маршрутами.

Після публікації документа на ринку виник скандал, через що Мін'юст зупинив публікацію документа і повернув його на доопрацювання в Державіаслужбу з пропозицією провести відкриті громадські слухання.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
03-12-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11050

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]