Головна » 2016 » Жовтень » 18 » Для дітей у Великоберезнянському центрі соціальної реабілітації - «Осінній ярмарок»

Для дітей у Великоберезнянському центрі соціальної реабілітації - «Осінній ярмарок»

    Осінь... Золота, пишна, щедра, багата. Такими словами називають її люди. Осінь — щедра господиня. Вона пригощає нас рум'яними яблуками з медовими грушами...Осінь-чарівниця одягає ліс у золоті шати і застеляє землю яскравим кольоровим килимом.

7 жовтня у Великоберезнянському відділенні обласного центру комплексної реабілітації інвалідів та дітей-інвалідів відбулося традиційне свято осені «Осінній ярмарок», у якому прийняли участь не тільки вихованці Центру, діти з особливими потребами, але й юні користувачі дитячої бібліотеки, учні дитячої школи мистецтв, представники благодійних організацій району та гості.

Відкрила свято, цікавою презентацією про роботу районного Центру реабілітації керівник Ярина Федорівна Кич.

Із гарним настроєм та позитивними емоціями дітки з особливими потребами зустріли користувачів центральної дитячої бібліотеки, які завітали на свято з інтегрованим осіннім ярмарком «До нас прийшла осінь». Школярі показали присутнім чудове театралізоване дійство, закликали усіх на ярмарок, цікаво і захоплено розповіли про овочі та фрукти.

Цей захід мав на меті перш за все інтегрувати дітей з обмеженими можливостями, а також дати поняття про ярмарок, традиції його проведення в Україні. Одне із завдань педагогів Центру - розвивати допитливість, цікавість, бажання дітей знати більше про культуру, побут і звичаї українського народу, виховувати інтерес до народної творчості.

    Існує звичай
    добрий, гарний, славний
    Коли зібрали
    урожай багатий
    Вести його на
    ярмарок продати
    Традиції народні
    ми не забуваймо
    На ярмарок
    сьогодні разом завітаймо.

Учні дитячої школи мистецтв порадували вихованців районного центру реабілітації та гостей концертною програмою про осінь, яку підготували разом із педагогом Голубка Вірою Іванівною. Діти подарували усім присутнім приємні враження і емоції. Попри холодну погоду за вікном ,на святі було дуже сонячно, весело і затишно від дитячих посмішок та щасливих очей.

Не менш цікавою для гостей була виставка творчих робіт вихованців центру : аплікації, квілінг, екібани, та композиції із овочів та фруктів, виготовлені власноруч дітьми з допомогою педагогів і батьків.
Під кінець свята гості осіннього ярмарку вітали діток та працівників центру, бажали справжньої золотої осені, багатого врожаю сили і здоров'я та Божої благодаті усім.

А Осінь-господиня пригостила усіх учасників свята фруктами, смачними гостинцями та солодкими подарунками.

Висловлюємо подяку усім працівникам Великоберезнянського відділення соціальної реабілітації дітей з обмеженими можливостями, батькам вихованців Центру, директору Благодійного фонду «Віра.Надія.Любов» Риммі Митрак, педагогу Голубка В.І. та її учням, бібліотекарям і користувачам центральної дитячої бібліотеки та усім друзям за допомогу у організації та гарне проведення традиційного свята осені для дітей з особливими потребами.   


За матеріалами: Новини сьогодні
18-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11738

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]