Головна » 2012 » Вересень » 27 » Золото закарпатської Рахівщини "піде" із львівського Нового Роздолу?

Золото закарпатської Рахівщини "піде" із львівського Нового Роздолу?

У сусідній із Закарпаттям Львівській області презентовано проект з будівництва видобувного комплексу по збагаченню золотовмісної руди. Можливо саме із цього закарпатські молодята будуть робити собі обручки. А ось, якщо ви також готуєтесь стати на сімейний рушничок, а тому шукаєте стильні і ефектні запрошення на весілля, то ми радимо відвідати вам сайт 1st-class-svadba.com.

21 вересня у місті Новий Розділ на Львівщині відбулась презентація проекту "Гірничо-видобувний комплекс по видобуванню та збагаченню золотовмісної руди", який представило закарпатське ТзОВ "Сауляк".

Даним проектом передбачено будівництво на території Роздільської сірки комплексу по збагаченню золотовмісної руди, що буде видобуватися у с. Діловець Рахівського району Закарпатської області гравітаційно-флотаційним методом, який передбачає безвідходні технології з подальшим використанням піску та глини для виробництва будівельних матеріалів.

Підприємство має всі необхідні дозволи та більшість погоджень щодо будівництва збагачувальної фабрики.

Золотовмісні руди родовища "Сауляк" не містять у своєму складі шкідливих компонентів, рівень радіоактивності в межах фонового, про що свідчить висновок Харківського "НДІ екологічних проблем". Робота збагачувального комплексу буде проводитись при повному замкненому водообороті без скиду у стічні води.

Будівництво збагачувальної фабрики дасть можливість створити 300 робочих місць з високим рівнем оплати праці і відповідними умовами соціального захисту працівників. Орієнтовна вартість інвестиційного проекту 180 млн.грн.

За матеріалами: Новини сьогодні
27-09-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12377

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]