Головна » 2024 » Травень » 18 » Для побутових споживачів у суботу обмежень електроенергії не буде

Для побутових споживачів у суботу обмежень електроенергії не буде

Диспетчерський центр Укренерго у суботу 18 травня з 19:00 до 24:00  застосовуватиме графіки обмеження потужності тільки для промислових споживачів. Про це повідомляє пресслужба Укренерго.

Зазначається, що для побутових споживачів обмеження не прогнозуються. Однак в Укренерго наголошують, що повідомляють  повідомляє лише часові межі, в які діють графіки погодинних відключень.

Відповідно можливе обмеження споживання при перевищенні регіоном визначених лімітів.  Інформацію, чи будуть застосовані відключення та коли саме у певному регіоні, можна дізнатись в кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, а також на їхніх сторінках у соцмережах.

Додається, що обсяг обмежень розподілений рівномірно між всіма регіонами. Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури не обмежується.

Раніше повідомлялося, що через обстріли окупантів у ніч на п'ятницю були знеструмлені споживачі у семи областях України.

Також нагадаємо, що прем’єр-міністр Денис Шмигаль закликав громадян ощадливо використовувати електроенергію. Це має стати для українців новою звичкою та новою нормою.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-05-2024
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1588

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]