Головна » 2022 » Листопад » 15 » До Британії для навчання ЗСУ Нова Зеландія скерує ще 66 інструкторів

До Британії для навчання ЗСУ Нова Зеландія скерує ще 66 інструкторів

Нова Зеландія направить ще 66 інструкторів до Великої Британії для проведення навчання українських військових. Розгортання має завершитися до 31 липня 2023 року. Про це повідомляють Збройні сили Нової Зеландії.

"Професіоналізм, самовідданість та цілеспрямованість нашого персоналу визнали наші партнери, і вони продовжуватимуть роботу з метою вплинути на здатність України захищатися", - заявив командувач Об'єднаних сил Нової Зеландії контр-адмірал Джим Гілмор.

Він зазначив, що Збройні сили країни продовжуватимуть відігравати свою роль у міжнародних зусиллях щодо підтримки оборони України після вторгнення рф.

Повідомляється, що 135 військовослужбовців Нової Зеландії вже направлено до Британії та Європи для підтримки ЗСУ. Дві піхотні навчальні групи повернуться до Нової Зеландії у грудні. Основну частину третьої піхотної навчальної групи буде розгорнуто у січні, а навчання почнеться незабаром після прибуття до Британії.

Раніше повідомлялося, що Нова Зеландія надішле 120 інструкторів для навчання українських бійців.

Нагадаємо, у червні Нова Зеландія виділила ще 4,5 мільйона доларів на придбання для української армії додаткового нелетального обладнання та предметів постачання.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-11-2022
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1454

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]