Головна » 2015 » Грудень » 1 » До проблеми торгівлі людськими органами на Закарпатті привернуть увагу

До проблеми торгівлі людськими органами на Закарпатті привернуть увагу

У Закарпатській області відбудеться національний автопробіг «На запчастини – тільки машини».

Проведуть його у рамках Міжнародної кампанії «16 днів протидії ґендерному насильству» та Міжнародного дня боротьби за скасування рабства. Пройде він від Ужгородa до Мукачевого. Ініціатором його проведення виступила Всеукраїнська коаліція громадських організацій з протидії торгівлі людьми за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку.

Акція стартує 2 грудня о 10.00 з пл. Народної. З 11.00 до 12.00 буде переїзд автоколони до міста Мукачевого, акція в м. Мукачеве  розпочнеться о 12.00 на пл. Миру напроти  Ратуші.

Громадськість та державні структури України мають певне розуміння проблеми торгівлі людьми з метою сексуальної та трудової експлуатації. Разом з тим, досить мало вивчена та практично не висвітлена для української громадськості проблема торгівлі людьми з метою вилучення органів. Відповідно, необхідним є поширення інформації щодо небезпек, пов’язаних з участю у незаконній трансплантації органів у якості донора, вербувальника тощо. Зокрема, серед населення малих міст, сіл, районних та обласних центрів, через які проїдуть машини автопробігу – інформує прес-служба Закарпатської ОДА.


За матеріалами: Новини сьогодні
01-12-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1929

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]