Головна » 2022 » Грудень » 14 » До України приїхав Жан-Клод Ван Дамм: де засвітився голлівудський актор і що відомо про його візит

До України приїхав Жан-Клод Ван Дамм: де засвітився голлівудський актор і що відомо про його візит

Американський актор Жан-Клод Ван Дамм завітав до України у період війни, як і багато інших світових зірок. Знаменитість зустрівся з українськими військовими, та відвідав одну із лікарень в Ужгороді, а також побував у Деренівській Купелі на Закарпатті.

Про це свідчать фото та відео, які українці продовжують публікувати у соціальних мережах. Так, в ролику, який виклав активіст Сергій Стерненко, можна побачити, як Ван Дамм разом із захисниками України гучно кричить "Слава Україні!".

Крім того, знаменитий актор відвідав одну із місцевих лікарень в Ужгороді. Про це стало відомо, коли спільну фотографію з Жаном оприлюднив лікар Михайло Єршов.

Як зазначають українські ЗМІ, зірка справді був в ужгородській лікарні, однак він заборонив розголошувати деталі свого візиту до України.

Також Жан-Клод Ван Дамм засвітився на Закарпатті у Деренівській Купелі. Там він відвідав Оздоровчий центр "Ірис", дендропарк, позаймався у тренажерній залі, скуштував кремнієву деренівську воду у бюветі та дізнався більше про історію Купелі в Галереї історії, що розташована на території курорту.

"Відрадно, що в такий нелегкий для України та українського бізнесу час - він обрав відпочинок саме в Деренівській Купелі", - зазначили працівники Купелі.

"Раді, що час, проведений тут Жан-Клоду сподобався. Слова вдячності команді курорту він, зокрема, залишив у нашій "Книзі відгуків", – додали у пресслужбі.

Нагадаємо, Жан-Клод Ван Дам - американський і бельгійський актор, сценарист і кінорежисер, який починав кар'єру як професійний боєць-кікбоксер. 2022 року став володарем дипломатичного паспорта Демократичної Республіки Конго.

Близько 11 років зустрічається з українкою Альоною Каверіною. Вперше Україну відвідав у жовтні 2009 року, побувавши на кінофестивалі "Молодість". Неодноразово бував у Кривому Розі і навіть купив там квартиру. В Києві Ван Дамм часто з'являвся з Каверіною.

Судячи з фотографій, які розміщувала в соцмережі українка, вона супроводжувала актора у багатьох його подорожах по світу. Під час проживання у Києві пара потрапляла до таблоїдів через сварки. У 2010 році низка ЗМІ повідомили, що актор розлучається, щоб одружитися із українкою. Свій 50-ти річний ювілей відзначив у Києві, куди привіз свою офіційну дружину та дітей.

У 2020 році знаменитість приїжджав до Києва – цього разу на зйомки фільму "Останній найманець".


За матеріалами: Новини сьогодні
14-12-2022
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1426

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]