Головна » 2014 » Квітень » 21 » Донбас хоче повернути укрпрапори на адмінбудівлі. Не без крові. ВІДЕО

Донбас хоче повернути укрпрапори на адмінбудівлі. Не без крові. ВІДЕО

 У Стаханові (Луганська область) обстріляли двох 11-класників, які встановлювали на верхівці терикону державний прапор України. Про це на своїй сторінці в Facebook написав блогер Сергій Іванов, пише Обозреватель.

І наголосив: "Ви навіть уявити собі не можете, чим сьогодні чреваті для звичайного жителя Стаханова подібні патріотичні вчинки".

У Єнакієвому над міськрадою знову встановлений прапор України

У м. Єнакієве Донецької області над міською радою знову встановлений прапор України. Як передає УНІАН, про це повідомили жителі Єнакієвого.

За їх словами, сьогодні з ранку над міськрадою замість встановленого 13 квітня сепаратистами прапора "Донецька народна республіка", розвивається національний прапор України.

Жителі також відзначають, що і в самій будівлі міськради ніяких сепаратистів і ніяких мітингувальників не спостерігається, а за будівлею - барикади зі старих автопокришок і дощок.

З адмінбудівлі міста на Донбасі зірвали прапор "Донецької республіки"

Троє чоловіків зняли з будівлі міськради Новогродівки на Донеччині прапор "Донецької республіки", повідомляє телеканал "Капрі".

"Якщо Новогродівська міська влада не хоче виконувати закон про державний прапор України, де сказано, що на держустановах повинен висіти тільки державний прапор України, й іншого прапора не повинно тут висіти, то ми, депутати міської ради, будемо виконувати цей закон, і будемо знімати цей прапор невідомої республіки", - заявив Олександр Балінов депутат Новогродівського міської ради.

Після цього чоловіки приставили драбину до стіни, на якій були закріплені прапори України і "Донецької республіки", і з криком "одна єдина соборна Україна!" зірвали прапор сепаратистів.

Надалі депутати планують написати "відповідну заяву" і забрали прапор як речовий доказ.

Нагадаємо раніше, активісти Дніпропетровської молодіжної організації ВО "Свобода" встановили Державний прапор України з написом "Герої не вмирають" на даху найвищої будівлі міста - готелю "Парус".


 


За матеріалами: Новини сьогодні
21-04-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11253

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]