Головна » 2023 » Травень » 16 » Донецьк та Луганськ партизани "забомбили" українською символікою

Донецьк та Луганськ партизани "забомбили" українською символікою

Місцеві жителі навіть в умовах окупації демонструють свій протест і відстоюють власну громадянську позицію.

На тимчасово окупованих територіях підпілля продовжує чинити спротив російським загарбникам. Зокрема, партизани поширили українську символіку в тимчасово окупованих Донецьку та Луганську.

Відповідні фото з окупованих міст опублікував рух "Жовта стрічка". Там наголосили, що місцеві жителі навіть в умовах окупації демонструють свій протест і відстоюють власну громадянську позицію.

"Важливо пам’ятати, що кожен може долучитися до цього руху, просто прикріпивши жовту стрічку або листівку у своєму тимчасово окупованому місті, тим самим продемонструвати свою незгоду зі злочинним окупантським режимом", – наголошують активісти.

Ситуація на окупованих територіях України

На окупованій території Запорізької області росіяни змушують людей переводити автомобілі на російські номери. Власників авто з українською реєстрацією затримують на блокпостах.

Крім того, мешканців окупованої частини Запорізької області змушують у письмовій формі відмовлятися від українського громадянства та брати паспорти рф. Тим, хто не погоджується це робити, погрожують звільненнями та подальшою розправою.


За матеріалами: Новини сьогодні
16-05-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1431

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]