Головна » 2016 » Січень » 1 » ДСНС - на Закарпатті сталася розгерметизація газопроводу з самозайманням газового факела

ДСНС - на Закарпатті сталася розгерметизація газопроводу з самозайманням газового факела

На підземній ділянці магістрального газопроводу "Союз" поблизу с. Городилове Хустського району Закарпатської області сталася розгерметизація з подальшим самозайманням газового факела.

Як повідомляється на сайті управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Закарпатської області, загиблих і травмованих унаслідок події немає. Відключення населених пунктів від газопостачання також не проводилося.

У повідомленні наголошується, що інформація про розгерметизацію надійшла в оперативно-рятувальну службу 1 січня о 09:55. На місце події прибула і продовжує роботу лінійно-експлуатаційна бригада Хустського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів. О 12:03 сталося самозаймання газового факела.

"Диспетчер Хустського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів здійснив перекриття засувок. Створено штаб із ліквідації надзвичайної ситуації під головуванням голови Хустської райдержадміністрації. Загрози для місцевих жителів та інфраструктури населених пунктів немає", - йдеться в повідомленні.


За матеріалами: Новини сьогодні
01-01-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1913

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]