Головна » 2022 » Листопад » 1 » "Дунайський зерновий шлях" почав роботу в Україні

"Дунайський зерновий шлях" почав роботу в Україні

ПрАТ "Українське Дунайське пароплавство" (УДП) відреагувало на вихід росії з угоди про "зерновий коридор" запуском проєкту "Дунайський зерновий шлях". Про це повідомив генеральний директор УДП Дмитро Москаленко.

Роботу над проєктом розпочали ще влітку. Зокрема, УДП інвестувало у створення власної перевалки зернових та також домовилися з румунською групою компаній TTS про більш швидку та ефективну схему перевалки у порту Констанци.

За словами Дмитра Москаленка, "Дунайський зерновий шлях" вже починає працювати і забезпечить безпечну й гарантовану доставку аграрної продукції з річкового порту одразу на морське судно великого тоннажу. Увесь логістичний ланцюжок здійснює і контролює УДП. Завдяки швидшому процесу завантаження і розвантаження середній час обороту каравану скоротиться приблизно на 30%. Таким чином, власникам вантажу вже не доведеться нести фінансових втрат внаслідок тривалих очікувань в черзі біля терміналу.

Дмитро Москаленко зазначив, що важливими складовими проєкту є оснащення суден системами онлайн контролю, відеоспостереження та збільшення кількості судноводіїв в екіпажі. За прогнозами УДП, у майбутньому баржевий караван зможе здійснювати до двох рейсів на місяць.

На другому етапі реалізації "Дунайського зернового шляху" передбачене будівництво нових барж. Найближчим часом також почнуть модернізацію тяги — капітальний ремонт самохідного флоту з заміною двигунів.


За матеріалами: Новини сьогодні
01-11-2022
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1297

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]