Головна » 2016 » Червень » 1 » Екологічно правильні меблі: що варто знати

Екологічно правильні меблі: що варто знати

Сьогодні дуже багато людей піклуються про своє здоров'я. Люди займаються спортом і намагаються правильно харчуватися, проводять час за містом, де свіже повітря чистіше і замислюються про вибір правильних меблів для дому.

Все більшою популярністю користуються екологічні меблі з натуральних матеріалів. Наприклад, якісні та стильні меблі дерев'яні чи з ротанга. Адже меблі купується не на один рік, тому тривалий контакт з навіть незначною кількістю шкідливих речовин, наприклад, таких як формальдегід, який використовується в меблевому виробництві, може викликати алергію і навіть астму. Вимоги дуже суворі: меблі повинні бути повністю з екологічно чистого матеріалу, забезпечувати безпеку здоров'я для оточуючих, особливо для дітей. Замовник думає про вплив покриття на стан здоров'я, щоб не було виділення будь-яких шкідливих випарів. Уві сні людина проводить багато часу, тому важливо, щоб м'які меблі або спальний гарнітур не сприяли розвитку сколіозу.

Найбільш поширені варіанти екологічних меблів

Меблі з натурального дерева. Це подарунок самої природи. Дерева мають позитивну енергетику. Для виробництва меблів використовують різні види деревини, але частіше за все березу і сосну, яка доступна за ціною. Обробляють такі меблі природними барвниками і маслами, допомагаючи зберегти дереву свої природні оздоровлюючі властивості. Дерев'яні меблі підходить до різних стилів, що важливо для інтер'єру.

Меблі з ротанга. Дуже високий коефіцієнт екологічності. Матеріали для виготовлення плетених меблів в основному лоза і ротанг. Підходить для будь-яких кліматичних умов і має високу зносостійкість. При правильному догляді послужить дуже довго. Плетені меблі вишукані і красиві, легкі та повітряні, а головна перевага - відсутня можливість травмуватися, що важливо, коли в будинку діти. Ще один плюс, що при великому бажанні такі меблі можна зробити самим.

Як визначити екологічні меблі чи ні?

По-перше, при покупці меблів в магазині потрібно питати у продавців сертифікат екології.

По-друге, нові меблі не повинні видавати різких запахів.

По-третє, при виборі м'яких меблів або ліжка потрібно виключити вироби на поролоні, який з часом виділяє шкідливі речовини.

По-четверте, оббивка меблів повинна бути виключно з натуральних тканин.

Завжди пам'ятайте, що Ваш вибір меблів - це здоров'я вашої сім'ї.


За матеріалами: Новини сьогодні
01-06-2016
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1926

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]