Головна » 2023 » Липень » 14 » Екс-шпигун поділився важливою інформацією - де пригожин і суровікін

Екс-шпигун поділився важливою інформацією - де пригожин і суровікін

Можливо, пригожин убитий, вважає екс-співробітник кдб.

Ватажок приватної військової компанії "вагнер" євген пригожин і близькі до нього генерали у рф могли бути таємно заарештовані.

Зниклий генерал "Армагеддон" - сергій суровікін, який був почесним членом "вагнера", може перебувати в Одинцово на території якоїсь військової частини, розповів колишній співробітник Комітету держбезпеки срср Сергій Жирнов в ефірі "Ходорковский Live".

"Це схоже на почерк спецслужб, але не на звичайний почерк спецслужб. Тому що, якщо йому висувається якесь обвинувачення кримінальне, тоді його мали посадити в Лефортово, тобто СІЗО фсб офіційне, нормальне СІЗО, значить - слідчий ізолятор. Його там немає", - зазначив екс-шпигун.

Співрозмовник додав, що, якби генерал опинився у будь-якій офіційній в'язниці, то про це відразу ж стало відомо. "З'явилася інформація, що якихось генералів тримають в Одинцово... там може бути якась військова частина..., куди зібрали всіх цих генералів саме для того, щоб ніхто не знав, де вони знаходяться... У мене взагалі така підозра велика..., що і пригожин, і генерали, які близькі були до пригожина, вони всі заарештовані, але про це поки не говорять.", - сказав Жирнов.

На його думку, пригожина навіть могли вбити. "Ось тепер їх роззброїли і тепер, можливо, скажуть, що насправді і пригожин, із 5 командирами ні з яким путіним не зустрічалися (західні ЗМІ писали, що зустріч відбулася 1 липня), їх просто заманили на розмову. Насправді заарештували. Можливо, пригожина навіть вбили відразу.", - заявив він.

Наслідки бунту ПВК "вагнер" у рф

24 червня в рф почався бунт "вагнерівців", а потім різко закінчився після того, як євген пригожин поговорив з білоруським диктатором олександром лукашенком з відома володимира путіна і нібито отримав гарантії безпеки для найманців. Варто зазначити, що найманці змогли захопити Ростов-на-Дону і Воронеж і рухалися у бік москви.

Потім ватажок ПВК "вагнер" і сергій суровікін перестали виходити на зв'язок. Через кілька днів пригожин з'явився - записав аудіоповідомлення. Пізніше з'явилася інформація, що він знаходиться у білорусі.

Дочка суровікіна Вероніка говорила, що насправді її батько нікуди не пропадав, а перебував на роботі. За словами голови комітету держдуми рф з оборони андрія картаполова, генерал "Армагеддон" недоступний, оскільки "відпочиває".


За матеріалами: Новини сьогодні
14-07-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1483

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]