Головна » 2016 » Лютий » 14 » Екзотики хочеш – тоді завітай до Ужгородського супермаркету

Екзотики хочеш – тоді завітай до Ужгородського супермаркету

"Нова хвиля", так зветься цілодобовий супермаркет, що В Ужгороді на вулиці Грушевського тут можна придбати безліч продуктів харчування з неочікуваним сюрпризом в середині, наприклад нещодавно відвідувач магазину придбав сир, який непридатний до споживання.

Зі слів очевидців, вони придбали плавлений сирок "Дружба", а всередині він виявився покритий пліснявою. Ціна такого придбання, звісно, невелика, утім містянам варто знати, що до товарів варто уважніше придивлятися і бодай перевіряти дату виготовлення продукту.

Можливо, на цей випадок звернуть увагу працівники Санепідемстанції і проведуть перевірку продуктових магазинів Ужгорода. А підстави для цього є: то в супермаркетах бігають миші та пацюки, то продають пельмені із тухлим м'ясом всередині... У Мукачеві ситуація не ліпша — там продають філе зі скляними ампулами.

На жаль, перевірки у нас проводяться, здається, тільки тоді, коли "справа пахне керосином" і набуває розголосу, а до того чи то Санстанція відпочиває, чи то власники магазинів вирішують ці питання у інший спосіб...

 


За матеріалами: Новини сьогодні
14-02-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11010

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]