Головна » 2021 » Травень » 25 » Елітні пам’ятники у Львові

Елітні пам’ятники у Львові

Багато років тому виготовлення меморіалу з граніту був дуже трудомістким процесом. Однак, завдяки сучасним технологічним досягненням та використанню моторизованих інструментів, будівельники пам’ятників тепер можуть ефективніше проектувати і будувати елітні пам’ятники. Львів з меморіалами - це велика частина історії життя міста та його мешканців. Меморіали є тривалою даниною всім тим, хто покинув нас, і для багатьох виконують важливу роль у процесі скорботи. Тому забезпечення довговічності меморіалу є життєво важливим. Ось чому граніт, найтвердіший камінь, є таким популярним вибором для надгробків. Граніт не тільки міцний, він прекрасний і буває найрізноманітніших кольорів. Кожен виріз плит має різний дизайн та малюнок, що робить кожну плиту та пам'ятник єдиними у своєму роді.

Гранітний пам'ятник

Коли граніт полірується, камінь, природно, стає темнішим. Якби ви подряпали поверхню, виявився б оригінальний світліший гранітний колір.

Поліроль, який використовується на граніті, допомагає забезпечити його довговічність, захищаючи камінь від випадкових пошкоджень та стихій. Кам’яна плита вирізається до бажаної форми, і якщо обрано краї гранітної плити, можна замінити шліфування кам’яним покриттям. Ця техніка виконується вручну за допомогою зубила. Ділянка каменю, яку збираються гравірувати, повинна залишатися відполірована. Після того, як граніт відшліфований та вирізаний у обрану форму пам'ятника, він доставляється компанії з виготовлення пам'ятників.

Вибір дизайну пам’ятника

Перед тим, як пам’ятник може бути вирізаний та вигравіруваний, слід виконати дизайн надгробного каменю. Колись давно дизайн накидали від руки; однак сьогодні дизайн надгробок частіше робиться за допомогою комп'ютерного програмного забезпечення. Візуалізація зроблена для точного масштабного зображення того, як буде виглядати готовий надгробок. Це включає розміщення будь-якої різьби у формі 3D, символів чи емблем, зображень та написів, таких як напис, імена та дати.

Гравірування гранітного надгробку

Після того, як ви затвердите остаточний проект пам’ятника, дизайн перетворюється на трафарет. Трафарети виготовляються з гуми і мають клейку підкладку. Після того, як трафарет завершено, він прикріплюється до граніту. За допомогою нього, прикріпленого до пам'ятника, єдиним гранітом, який буде видно, є конструкція, решта безпечно покрита гумою. Це для захисту під час гравірування. Після того, як трафарет надійно прикріплений до пам'ятника, пам’ятник буде майстерно вигравіруваний.

Піскоструминна обробка - одна з найпоширеніших технік гравірування надгробного каменю та пам'ятників. Однак лазерне травлення, травлення алмазів та формування тіні - це також методи, які зазвичай використовуються для гравірування граніту.

Після того, як пам'ятник буде вигравійовано, його ретельно оглянуть на предмет точності та ретельно очистять. Після очищення пам’ятник буде закінчений і буде ретельно упакований та підготовлений до доставки на кладовище для встановлення.

Завдяки вдосконаленню технологій сьогодні будівельники пам’ятників можуть створювати цікаві конструкції, які надають родинам можливість створювати унікальні меморіали, які більш персоналізовані для віддачі данини дорогим померлим.

Ви можете вибрати елітні пам’ятники, купити у Львові в кваліфікованих в мистецтві виготовлення, різьблення та гравірування гранітних пам’ятників фахівців.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-05-2021
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 1678

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]