Головна » 2013 » Січень » 27 » Звичайні речі для незвичайного використання

Звичайні речі для незвичайного використання

Жіноча скарбничка мудрості зберігає багато рецептів неординарного, але ефективного використання звичайних речей, наявних у кожного під рукою. І якщо не ігнорувати ці корисні поради, можна легко і швидко домогтися дивних результатів.

1. Пакетики чаю можна використовувати як освіжувачі повітря. Для цього достатньо покласти їх у скляну банку і поставити в холодильник. Вони будуть адсорбувати всі неприємні запахи.

2. Дитячі вологі серветки добре використовувати для протирання різних гаджетів.

3. Перекис водню - відмінний засіб для виведення плям, а не тільки універсальний дезінфікуючий засіб.

4. Як з'ясувалося, слимаки обожнюють пиво. Залиште відкритою банку із залишками пива на ніч, вранці всі слимаки зберуться в цьому імпровізованому барі.

5. Не знаєте, як позбавитися від мурашок? Є перевірений засіб - розсипте корицю в місцях проживання комах і можете не турбуватися, непроханих гостей більше не буде.

6. Зубна паста допоможе очистити не тільки зуби, але і металеві поверхні на кухні та у ванній, а також допоможе позбутися неприємного запаху часнику на руках.

7. Алка-Зельтцер допоможе на риболовлі. Як не дивно, але якщо у воду кинути кілька таблеток, улов буде значно краще.

8. Якщо три рази в день до бородавки прикладати чайний пакетик, вона зійде, так як чай містить велику кількість дубильної кислоти.

9. Варто натерти столовий прилад шкіркою від банана і він засяє у вас на очах.

10. Мед відомий своїми антибактеріальними властивостями і здатністю загоювати рани.

11. Якщо розтерти аспірин і змішати його з невеликою кількістю води, вийде чудовий засіб від укусу комарів, яке припинить нестерпне чесання.

12. Сода може не тільки освіжити дихання, але і вибілити ваші зуби.

13. Спробуйте нанести крем для рук на ваше взуття. Він додасть не тільки блиск, але і зробить шкіру м'якою і еластичною.

14. Деревне вугілля добре освіжає повітря, як в машині, так і в будинку або навіть холодильнику.

15. Синтетичні кисті добре відмиються в гарячому оцті. Після цього їх потрібно промити теплою мильною водою, і вони стануть як нові.

16. Алюмінієва фольга допоможе зробити ножиці гостріше, досить просто взяти ножиці і порізати ними складену в кілька разів фольгу.

За матеріалами: Новини сьогодні
27-01-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11423

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]