Головна » 2012 » Грудень » 13 » Що принесе рік Змії різним знакам Зодіаку?

Що принесе рік Змії різним знакам Зодіаку?

Символом Нового 2013 є Змія. Ця істота з одного боку володіє холодним розумом і розважливістю, а з іншого - мудрістю і проникливістю. Вже тільки тому можна судити про те, що рік Змії не буде рівним і простим. Астрологи стверджують, що досить непогано справи будуть йти у тих людей, чия професія пов'язана з розумовою діяльністю.

Рік Змії не припускає ніякої бурхливої ​​діяльності, адже сам по собі символ Нового Року неквапливий і повільний. Тим не менше, коли треба, Змія все ж здатна на різкий і точний ривок. Щоб зловити успіх, що називається, за хвіст, астрологи радять в 2013 році вибирати тактику Змії. Що ще? Поменше суєти - цього Змія теж не любить. Навіть вирішувати проблеми потрібно повільно - попередньо все добре зваживши і обдумавши.

2013 найбільше надихає до розумової праці, він буде сприятливий для розвитку особистості і мудрості, адже недарма Змія протегує мислителям і філософам. А ще цей рік обіцяє принести удачу аналітикам і дипломатам, а також усім, хто знається на акуратному веденні справ. Змія воліє накопичувати ресурси, тому не варто в цей рік бути марнотратними і витрачати гроші наліво і направо. Ясна річ, що і на особистому фронті у цей рік буде тиша й гладь, тим не менш, серйозна і грунтовна Змія цілком може посприяти зустрічі з вашою другою половинкою або ж допоможе створити міцні відносини з тим партнером, який є зараз.
Що ж чекає кожен Знак Зодіаку в цьому цікавому році?

Овен

Робота. Овнам рекомендується ставитися до своєї роботи в Рік Змії скрупульозно і навіть педантично. Враховуйте кожну дрібницю, не забувайте, що саме з них і складається все в нашому житті. Ті Овни, які проявлять достатньо старанності, працьовитості та наполегливості, обов'язково отримають винагороду від Змії.
Здоров'я. У цей рік варто уважно поставитися до сигналів і потреб свого організму. Овни не повинні нехтувати різними профілактичними заходами. А ще дуже бажано позбутися шкідливих звичок. Почніть з сьогоднішнього дня займатися спортом або хоча б налаштуйтеся на активний спосіб життя, правильно харчуйтеся - тоді в Новому році ви будете у всеозброєнні.
Гроші. А ось що протипоказано Овнам, так це пасивність - рівно, як мрії про те, що матеріальні блага впадуть з неба. Тільки ті Овни, які будуть брати ініціативу в свої руки, зможуть домогтися успіху і процвітання. Саме тому в Рік Змії зірки радять якомога більше ворушитися Овнам, не відмовлятися від ділових відряджень, а також брати роботу понаднормово.
Любов і відносини. Овни повинні бути готовими в цьому році зануритися в бурхливе особисте життя. Цей рік буде для них емоційним: бурхливі сварки, після яких не менше бурхливі примирення. При цьому пристрасті вщухнуть тільки до початку 2014 року, але це не означає, що настане кінець відносинам - просто вони переростуть у нову фазу, коли настане стабільність і взаєморозуміння.

Телець

Робота. Рік сприятливий для бізнесменів і представників творчих професій. Ділові Тельці зможуть досягти керівних посад, а от люди творчого складу придбають вагу в суспільстві і, можливо, стануть популярними. Але й решта представників цього Знака Зодіаку не будуть в «чорному списку» у долі. Всім Тельцям зірки обіцяють зміцнення їх авторитету, неважливо якою сферою діяльності вони займаються. Найсприятливішим періодом буде перше півріччя. У Рік Змії Тельців чекає багато корисних і важливих знайомств.

Здоров'я. В кінці зими Тельців будуть переслідувати легкі нездужання - якщо не звернути на них пильної уваги, то можна пропустити початок серйозної хвороби. Саме тому Тельці повинні добре піклуватися про здоров'я і швидко реагувати на зміни самопочуття.
Гроші. У цьому році Тельці повинні бути обережними і акуратно вести свої справи. Не давайте в цьому році в борг, але й самі не беріть у борг. Ставтеся уважно до всіх платежів - стежте, щоб не росли борги за «комуналку» або за кредит.
Любов і відносини. У 2013 році Тельців чекає «нерівність» на особистому фронті. Всього буде в потрібній кількості: і конфліктів, і приємних взаємин. При цьому емоції будуть досить сильними - вони навіть можуть накрити Тельця з головою. У Рік Водяної Змії Тельці можуть зіграти весілля або народити дитину.

Близнюки

Робота. У цьому році Близнюки залишаться один на один зі своїми проблемами. Не варто чекати допомоги - вона не прийде. Саме тому необхідно підходити до всіх завдань відповідально і грунтовно підготовленим.
Здоров'я. У цьому році у Близнюків не очікується нічого серйозного в плані стану здоров'я. Найголовніше - не переїдати і не голодувати, радять зірки. Саме тому варто обережно ставитися до різних дієт, а ще - дотримуватися душевної рівноваги і не приймати все занадто близько до серця.
Гроші. Близнюкам варто обережно ставитися до витрат і вкладенню капіталу. А ще варто відмовитися від сумнівних угод.
Любов і відносини. У цей рік відносини з постійним партнером вийдуть на новий рівень. Неодружені Близнюки можуть зіграти весілля, а ось одружені залагодять всі проблеми, які були в їх відносинах. Зірки говорять, що якщо зустріть Новий рік без сварок і скандалів, то саме таке життя і буде весь рік у Близнюків.

Рак

Робота. Раків у Рік Водяної Змії очікує багато клопоту - це і позапланові перевірки, і розриви ділових відносин, і пониження в посаді. Головне - не втрачати оптимізму. Зірки говорять, що в середині року все почне налагоджуватися, а до осені Раки взагалі забудуть про проблеми на роботі.
Здоров'я. Особливо уважно треба поставитися Ракам до свого здоров'я навесні - не пропустіть початку сезонних загострень або виникнення нових хвороб.
Гроші. Цей рік для Раків в принципі непоганий - він рівний, без різких стрибків і ускладнень. Правда, небажано брати кредити або позики в банках.
Любов і відносини. На початку літа і в кінці осені можуть вилізти назовні якісь гріхи минулого, а от за інший час можна не переживати: особисте життя буде розміреним, але сильно розслаблятися не варто.

Лев

Робота. У цей рік Леви будуть на вершині успіху, адже саме Водяна Змія дозволить реалізувати давно задумане, що досі втілити в реальність не було можливості. Звичайно, будуть і труднощі, але вони не дуже серйозні і не зможуть зіпсувати загальну картину.
Здоров'я. Леви будуть почувати себе цілком непогано. Їм навіть можна буде іноді пропускати «зайву» чарочку або не спати всю ніч - це не відіб'ється на стані здоров'я.
Гроші. В принципі, це вдалий рік. Правда, в Рік Чорної Водяної Змії Леви збільшать не тільки доходи, але і витрати. Тим не менше, якщо вирішити значну проблему, то Леви не сильно втратять в грошах.
Любов і відносини. Постійні партнери Левів будуть ними незадоволені, можливо, тому що вони не будуть приділяти відносинам належної уваги. Хоча і Левам буде на що ображатися, адже вони завжди жадають чогось нового: нових подій або вражень - чи зможуть задовольняти партнери їхні потреби в новизні? Від цього і залежить: мирне життя буде чи ні.

Діва

Робота. Хороший рік. Діви в Рік Водяної Змії можуть розраховувати навіть на підвищення. Якщо ж ви незадоволені своєю роботою - зірки будуть всіляко сприяти, щоб ви її змінили. Для творчих людей буде багато натхнення.
Здоров'я. У цей рік Діви повинні почати займатися спортом - це позбавить їх від стресів і буде підтримувати тіло в хорошому стані. Час від часу необхідно залишатися наодинці з собою, щоб впоратися з перевтомою або дратівливістю.
Гроші. Доходи в цьому році не розчарують представників цього знаку Зодіаку. У плані отримання додаткової матеріальної винагороди вдалими будуть осінні місяці.
Любов і відносини. У Дів є шанс зустріти в цьому році справжню любов, правда, відносини ці будуть, швидше за все, не зовсім гладкими. Іноді навіть конфліктні періоди будуть кілька затягуватися, зате восени настане довгоочікуваний штиль.

Ваги

Робота. У цьому році Ваги зможуть побудувати запаморочливу кар'єру, якщо, звичайно ж, у першій половині року вони проявлять винахідливість і будуть блаженно трудитися. Зірки говорять, що є можливість відчути результати вже до кінця року.
Здоров'я. У цьому році Терезам треба відмовитися від шкідливих звичок, а ще краще - зайнятися спортом. Остерігайтеся загострення хронічних хвороб.
Гроші. У цьому році необхідно закласти базу, яка нехай нескоро, але принесе відчутний дохід. Терезам обов'язково треба в Рік Водяної Змії «розкидати каміння», тоді в наступному році вони зберуть відмінний «урожай».
Любов і відносини. Терезам слід бути дуже обережними в цьому році, так як зірки стверджують, що назовні вилізуть їх таємниці, які були давно і зовсім забуті. Вони, можливо, і не принесуть особливої ​​шкоди, тим не менше, все ж варто бути насторожі.

Скорпіон


Робота. Зірки передбачають важкий рік для Скорпіона, в основному, через людський фактор. Найчастіше на робочому місці у представників цього Знака Зодіаку будуть спалахувати сварки і нерозуміння, колеги, можливо, будуть проявляти непорядність. Якщо Скорпіони пройдуть через все це з гідністю, то на початку 2014 року їх чекає кар'єрний ріст.
Здоров'я. В принципі, самопочуття буде стабільне, найголовніше для Скорпіонів в Рік Водяної Змії - це не доводити себе до стресу і перевтоми. Обережніше варто бути в квітні-червні і жовтні.
Гроші. Скорпіонам в цьому році не варто бути занадто марнотратними - економія призведе сімейний бюджет більш-менш у норму і допоможе пережити цей рік.
Любов і відносини. А ось де чекає море пристрастей Скорпіона, так це на любовному фронті. Представники цього знаку Зодіаку весь рік будуть з'ясовувати стосунки і навіть шукати компроміси з дітьми. Є ризик остаточних розривів навіть між тими парами, які вже давно разом

Стрілець

Робота. Непоганий рік для Стрільців. Творчі люди зможуть реалізувати давно задумане, а офісні працівники піднімуться вгору по службових сходах. Правда, Стрільцям треба завжди і скрізь розраховувати тільки на себе, тоді тільки їм посміхнеться удача.
Здоров'я. У цьому році Стрільцям гарантований стабільний імунітет і відмінний стан нервової системи. Завдяки цьому вони будуть повні сил і енергії для реалізації своїх інтересів.
Гроші. А ось тут Стрільців чекають перепади. Їм доведеться вкладати багато грошей в проекти, які будуть приносити доходи не відразу. Представників цього Знака Зодіаку чекає маса подій, тому зірки не виключають, що у них часто не буде коштів, але підвищення в посаді принесе малу дещицю задоволення.
Любов і відносини. У цьому році Стрільці повинні бути рішучими і готовими розставити всі крапки над «і». При цьому довгі роздуми тільки нашкодять - діяти треба рішучіше і сміливіше.

Козеріг

Робота. У цьому році Козерогам все буде «по плечу». При цьому зліт буде супроводжувати представників цього Знака Зодіаку весь рік. Невеликі труднощі можуть виникнути у листопаді-грудні.
Здоров'я. А ось з цього приводу Козерогам розслаблятися не варто, так як є великий ризик захворіти важко і надовго. Саме тому необхідно не забувати про профілактичні заходи, а також пам'ятати, що здоровий спосіб життя є основою для здоров'я.
Гроші. Є можливість отримати непоганий дохід, щоправда тільки у весняні місяці, решту часу рік більш-менш стабільний.
Любов і відносини. У цій сфері Козерогів чекають проблеми і труднощі, так як вони абсолютно не можуть знаходити компроміси. Підірвати лад в сім'ї можуть незаплановані витрати.

Водолій

Робота. Важкий рік для Водоліїв, тому зірки радять їм тільки одне - постаратися протриматися на плаву, оскільки труднощів на роботі уникнути не вийде. Необхідно запастися терпінням і витримати рік з гідністю.
Здоров'я. У Рік Чорної Водяної Змії необхідно ставитися до свого здоров'я дбайливо, побоюватися перевтоми і ослаблення імунітету.
Гроші. У Водоліїв гроші будуть просто просочуватися крізь пальці. Це зовсім не означає, що весь рік представники цього знаку Зодіаку просидять в бідності - дохід буде, вони просто будуть не в змозі його зберегти.
Любов і відносини. Ось вже де не доведеться нудьгувати! Цей рік подарує масу емоцій: від гніву до депресії, від радості до печалі. Можлива зустріч зі старою любов'ю чи зовсім нове несподіване знайомство.

Риби

Робота. У цьому році Рибам слід бути обережними з начальством - в іншому випадку це загрожує несприятливим результатом. Навпаки, дружні відносини з керівництвом можуть допомогти у важкі хвилини.
Здоров'я. Рибам в рік Чорної Водяної Змії варто поберегти здоров'я, тому вже сьогодні потрібно підшукати методи його зміцнення і збереження.
Гроші. Риби в цьому році отримають непоганий дохід, правда, в тому випадку, якщо вони будуть готові багато працювати і навіть їздити у відрядження.
Любов і відносини. У цьому році Рибам слід бути обережними, щоб не зіпсувати стосунків з родичами. Пам'ятайте про компроміси і вчіться їх знаходити.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-12-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12113

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]