Головна » 2023 » Січень » 21 » Фейгін заявив, що путіна перетворили на напівреальну фігуру - "двійники точно є"

Фейгін заявив, що путіна перетворили на напівреальну фігуру - "двійники точно є"

Чутки про смерть путіна існуватимуть постійно, а їхній вплив навіть посилюватиметься, впевнений правозахисник.

Навряд чи російського диктатора володимира путіна не існує фізично. Втім, у нього точно є оперативні дублери, які виконують свої функції на публіці.

Як повідомив російський правозахисник Марк Фейгін, президент України Володимир Зеленський майстерно потролив путіна, засумнівавшись у його існуванні. Однак немає підтвердженої інформації про те, що диктатора вже немає серед живих.

"Навіть якщо припустити, що путіна як такого немає, засобом перевірки не є поява його публічного аватара. Як визначити – двійник це чи ні? Але я не дотримуюсь теорії про те, що є двійники Путіна, які замінюють його публічно. Я вважаю, що двійники точно є, але вони, як і в радянській практиці, відіграють роль оперативного дублера, коли треба зійти з трапу літака, зробити протокольну зйомку в різних місцях на тлі якихось об'єктів, посидіти в машині. Але голос, мімічні риси та все решта – їх не повториш", - сказав Фейгін.

На його переконання, тролінг Зеленського був доречним, адже й у кремлі вдаються до цієї тактики, називаючи українського лідера нацистом.

 "Я все-таки думаю, що публічний путін – це той самий путін, який був десять і двадцять років тому. Там, де він говорить, де він із кимось спілкується. Але речі, які відбуваються з путіним, дивні. І всі ці чутки про те, що, можливо, путін не живий, пов'язані з тим, що він повністю ізольований. путіна переведено у розряд фантома – свідомо самим путіним та його оточенням", - додав Фейгін.

За його словами, чутки про смерть путіна існуватимуть постійно, а їхній вплив навіть посилюватиметься. Це пов'язано з тим, що диктатор сидить у бункері й усе робить через конференц-зв'язок.

"Тому навіщо дивуватися з того, що такі чутки можуть мати під собою переконливий ґрунт. Бо немає реального путіна. Він як напіввіртуальна фігура", - додав правозахисник.

Раніше Володимир Зеленський у Давосі на "Українському сніданку" висловився про володимира путіна та керівництво росії. Президент України не впевнений, що володимир путін живий і не зовсім розуміє, з ким з рф говорити і про що.

Прес-секретар лідер рф володимира путіна дмитро пєсков спробував розвіяти сумніви президента України Володимира Зеленського щодо того, живий він чи ні.

Зокрема, він заявив, що путін і рф "є і будуть". "Зрозуміло, що і росія, і путін - це для України, і для Зеленського - це велика проблема. І зрозуміло, що чисто психологічно пан Зеленський вважав за краще б, щоб ні росії, ні путіна не було", - стверджував пєсков.

Тим часом в інформаційному просторі все частіше з'являються згадки про двійників путіна. Голова ГУР Кирило Буданов заявив, що путін використовує щонайменше трьох двійників. Для більшої схожості з очільником кремля їм зробили пластичні операції.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-01-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1324

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]