Головна » 2016 » Травень » 17 » "Фестивалю спорту – 2016" у Виноградові

"Фестивалю спорту – 2016" у Виноградові

17 травня під керівництвом голови Виноградівської районної ради Віталія Любки відбулася нарада з підготовки та проведення "Фестивалю спорту – 2016" у Виноградові. У ній, зокрема, взяли участь начальник Виноградівського відділення поліції Віктор Ребрей, організатори фестивалю: Олег Більда, заступник голови ГО "Молодіжний рух Виноградівщини" Віктор Нагорняк.

Фестиваль пройде 22 травня і неділя обіцяє бути цікавою та насиченою спортивними подіями. Адже у програмі фестивалю − змагання з армреслінгу, важкої атлетики, шашок, велозаїзд, дитячий та дорослий забіги центром міста. Відбудеться також поєдинок професійних боксерів, показові виступи борців і кікбоксерів, баскетбольний матч між командами "Тиса" з Виноградова та "БК Хуст". Усі заходи проходитимуть у центрі Виноградова, на площі Миру.

Проведення цього фестивалю має сприяти популяризації спорту, здорового способу життя, підтримці талановитих спортсменів та розвитку потенціалу дітей, зазначають організатори. Відтак взяти участь та позмагатися у представлених видах спорту має можливість кожен охочий. На переможців змагань чекають грошові винагороди, так у дорослому забігу на 4 км призовий фонд складає 4 500 грн.

Крім того, на нараді присутні також обговорили обмеження руху транспорту у цей день центром міста.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-05-2016
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1824

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]