Головна » 2012 » Вересень » 20 » Михайло Джанда провів низку зустрічей з мешканцями сіл Хустського району

Михайло Джанда провів низку зустрічей з мешканцями сіл Хустського району

На початку вересня кандидат у народні депутати Михайло Джанда провів низку зустрічей з мешканцями сіл Хустського району. В ці перші дні осені Михайло Джанда завітав до Березова, Стеблівки та Данилова. Під час своїх виступів кандидат в народні депутати наголосив, що прагне побудувати в країні таку систему державного управління, яка захищала би законні права кожного громадянина. Слід зазначити, що багато тез виступу Михайла Джанди були гаряче підтримані присутніми на зустрічі людьми.

ФОТО ІЗ ЗУСТРІЧЕЙ


Також під час своїх виступів Михайло Джанда розповів, чому саме він вирішив брати участь у виборчих перегонах, а також детально розповідав про пункти.

"Ми маємо свою державу. Вона зародилася з Божої волі і віковічної боротьби багатьох поколінь українського народу. Однак правлячий режим використовує державу не для загального добра, а для збагачення клану олігархів", - заявив Джанда.

Політик наголосив, що саме чинна влада породила жахливу соціальну нерівність, масове безробіття, погіршення життя громадян, підвищення пенсійного віку, руйнацію малого і середнього підприємництва, розквіт корупції, сповзання до авторитаризму (згортання демократії), агресивну деукраїнізацію держави, нищення української мови, історії, культури.
"Постійно напівпуста Верховна Рада, де 20-30 "кнопкодавів" продукують антисоціальні, антиукраїнські акти, повністю себе дискредитувала. За таких обставин народ потребує якісно нову владу, спроможну забезпечити розбудову і модернізацію України в соціально розвинену, правову, економічно потужну державу - українську за духом, а не за формою", - наголосив кандидат в народні депутати.

Крім того Михайло Джанда закликав людей не бути байдужими. Адже, на думку політика, вибори до Верховної Ради є дуже важливі і вирішальні для народу, української державності.

Джанда переконаний, що саме ці вибори визначать, чи стане Україна соціальною, правовою, демократичною, економічно потужною державою для простих людей, або остаточно перетвориться на вотчину для збагачення олігархів, а народ - на дешеву, безправну робочу силу.

"У такий архівирішальний час люди, які мають громадянську позицію, які дбають за державу і народ не на словах, а на ділі, не мають морального права стояти осторонь і споглядати втрату державності і зубожіння народу. Тому я і вирішив балотуватись до Верховної Ради України, оскільки переконаний, що в законодавчому органі повинні бути патріоти, професіонали, які будуть творити закони на благо народу і держави", - наголосив Михайло Джанда.

Після кожного з виступів можна було з впевненістю сказати, що лідер перегонів в одномандатному виборчому окрузі № 71 цілком і повністю підтвердив своє реноме — передової людини, яка завойовує серця і голоси людей завдяки своєму передовому і правильному баченню розвитку Української держави.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-09-2012
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 11851

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]