Головна » 2016 » Липень » 6 » Фігуранта у "бурштиновій" справі суд арештував й призначив заставу 5 мільйонів

Фігуранта у "бурштиновій" справі суд арештував й призначив заставу 5 мільйонів

Голосіївський районний суд у місті Київ призначив одному з підозрюваних у "бурштиновій" справі міру запобіжного заходу у вигляді арешту із правом внесення застави в розмірі 5 мільйонів гривень.

Про це у середу 6 липня поінформував головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

"Голосіївський районний суд тільки що арештував з правом внесення застави в розмірі 5 млн.грн. одного з підозрюваних у "бурштиновій" справі членів злочинної організації", - написав він у своєму Facebook.

Матіос також додав, що розслідування у страві веде Головна військова прокуратура.

Як повідомлялося, 4 липня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що в організації злочинного угруповання з незаконного видобутку бурштину в Рівненській області підозрюються 32 особи. Крім того, за підозрою в організації злочинного угруповання з видобутку бурштину був затриманий заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик.

Генпрокурор Юрій Луценко 4 липня повідомив про затримання чотирьох учасників схеми незаконного видобутку та реалізації бурштину в рамках операції "Бурштин".

Під час обшуків на Рівненщині у справі про незаконний видобуток бурштину вилучено понад 160 тисяч доларів, 4,7 тисяч євро та 94,5 тисячі гривень. У Національній поліції нагадали, що правоохоронці вже провели 123 обшуки за місцем роботи і проживання фігурантів справи, а також у їхніх родичів.


За матеріалами: Новини сьогодні
06-07-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1812

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]