Головна » 2017 » Жовтень » 27 » Фотовиставка «Румунія живописна» у Солотвині пройде

Фотовиставка «Румунія живописна» у Солотвині пройде

Міжнародна асоціація «ЕуроФотоАрт у 2013 році» розпочала роботу над проектом «Румунія живописна».

До участі у проекті було запрошено відомих членів Міжнародної Асоціації і членів організацій-партнерів з різних країн Європи. Після старту проекту 9 травня 2014 року в Культурному Інституті Румунії в Бухаресті виставка стала мандрівною. Її вже бачили у художніх галереях міст Пекін (Китай), Бекешчаба (Угорщина), Чернівці (Україна), Кишинів (Республіка Молдова), Галац, Слатіна (Олт), Бая-Маре (Румунія).

Цього разу виставку покажуть у смт Солотвино, розташованому всього за декілька кілометрів від м. Сігет. Експозиція складається з 40 кольорових фотографій великих розмірів, виготовлених художниками, серед яких Чіпріан Думітреску, Дежо Ласло, Ешшіг Йожеф, Кармен Гредінару, Олександра Фіра, Каталін Фудулу, Дежо Ласло, Ові Д. Поп, Грососю Андрій, Габріель Станчю, Лаза Іоана, Овдію Молдован, Михалі Іонел Онофраш, Валентина Стан і Каталін Рухандра.

Фотографії були зроблені під враженням румунських пейзажів, пов’язаних з народними традиціями та звичаями всіх національностей Румунії.

Виставка організована під патронатом Консульства Румунії в Солотвині і Солотвинської селищної ради та за підтримки Асоціації «Надія». Її відкриття відбудеться у вівторок, 31 жовтня, о 15.00 у Солотвинській ДШМ. На відкритті будуть присутні група художників, фотографів з Орадії: Євген Антал (Генеральний секретар Міжнародної Асоціації), Гардо Золтан та президент Міжнародної асоціації «ЕуроФотоАрт» Штефан Тот.

Відкриття виставки пройде під музичний акомпанемент на скрипці у виконанні художника, артиста Турзо Шандора Йожефа з Орадії.

Організатори запрошують на виставку всіх любителів фотографії. Ознайомитись із фотоекспозицією можна буде упродовж місяця, – повідомляють в Міжнародній Асоціації «ЕуроФотоАрт».


За матеріалами: Новини сьогодні
27-10-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1847

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]