Головна » 2012 » Листопад » 19 » Голландське ноу-хау - велосипед-рюкзак

Голландське ноу-хау - велосипед-рюкзак

Підкорення найвищих гірських вершин завжди було метою будь-якої людини, що займається професійно або просто захоплюється альпінізмом. Однак спуск по скелястій місцевості «на своїх двох» часто провокує травми суглобів. Інша справа гірський велосипед, але для екстремального катання його спочатку необхідно затягнути на гору.

Вирішення цієї проблеми відшукали в голландській компанії «KOGA». Її співробітники розробили велосипед «Bergmonch», який буквально в лічені хвилини складається в рюкзак, що легко поміщається за вашою спиною.
Девятикілограмова новинка не має сідла, а замість педалей тут використовуються спеціальні підніжки, стоячи на яких наїзник без особливих зусиль зможе подолати необхідну відстань. При цьому, як стверджують виробники, вертикальне положення при їзді, а також різного розміру колеса, забезпечують надійну роботу транспортного засобу та безпеку для «водія».

Представники «KOGA» сподіваються, що в довгостроковій перспективі їх продукт зможе зробити альпінізм більш безпечним видом спорту і активного відпочинку. Роздрібна вартість «Гірського монаха», саме так у перекладі звучить назва винаходу, становить близько двох тисяч доларів.

За матеріалами: Новини сьогодні
19-11-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11427

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]