Головна » 2018 » Серпень » 24 » Ідеальна підвіска: види та комбінації

Ідеальна підвіска: види та комбінації

З правильно підібраним кольє будь-який образ буде виглядати особливим та вишуканим, ось чому кожній потрібно розбиратися в коштовностях. Традиція прикрашати себе бере початок з давніх часів, а це означає, що за весь період вигадали багато різних форм та способів увінчати шию привабливими виробами. Це може бути яскрава біжутерія або більш дорогі варіанти з вишуканого золота чи срібла. Підвіска з дорогоцінних металів підкреслить ваш статус та бездоганний смак.

Види прикрас для шиї

 

Біжутерію та ювелірні вироби розрізняють за матеріалами, формою та розмірами. За цими параметрами підвіски можуть бути на ланцюжку, тканині або шнурці, виготовлені з пластику, металу (звичайного або дорогоцінного), мати різноманітні вставки з дерева, скла та каміння. Видів таких прикрас дуже багато, тому простіше виокремити найпопулярніші з них та розповісти, до яких образів вони пасують найкраще.

  1. Кулони. Це підвіски на тонкому ланцюжку, які мають один головний елемент (камінь геометричної форми, янгол, серце та інші невеликі фігури). Така прикраса добре доповнює будь-який образ, але найкраще вона підходить до романтичних блузок, платтів з відкритою лінією декольте. Найчастіше невеликі кулони із золота або срібла обирають для повсякденного носіння.

  2. Медальйони. Цей вид дуже схожий на попередній, але має значну відмінність — можливість розкрити фігурку та заховати там щось невеликого розміру (фотокартку дорогої людини, тверді парфуми, молитву і т.д.). Коштовність можна носити кожен день або стати гарним доповненням святкового образу. Це залежить від зовнішнього вигляду та матеріалів, з яких він виготовлений.

  3. Ароматичні кулони. Ключовим елементом прикраси є невеликий кувшин з вузьким горнятком, через яке випаровується аромат рослини або речовини, що всередині. Підвіски користувалися особливою популярністю у Середньовіччя серед аристократок. Зараз вони модні серед молоді, яка використовує їх для повсякденного носіння.

  4. Амулети. Прикраси у вигляді різних сакральних символів, наприклад, знаків зодіаку, тотемних звірів або букв з письмен давніх релігій. Деякі люди вірять в це, але частіше такі коштовності виконують роль доповнення етнічного образу.

Як підібрати підвіску та з чим її носити

Для того щоб купити прикрасу, яка точно буде пасувати та гармонійно виглядати, підкреслювати особливості зовнішності, звертайте увагу на такі фактори:

  • розмір грудей;

  • товщина та довжина шиї;

  • образ;

  • індивідуальні уподобання.

 

 

Прикраси підсилюють враження від образу, можуть зробити його більш цікавим та збалансованим або зіпсувати. Для того щоб завжди виглядати стильно та жіночно, обирайте підвіски з урахуванням особливостей фігури.

  1. Для дівчат невисокого зросту найкраще підійдуть довгі прикраси в комплекті з блузкою з V-подібним вирізом, які візуально витягнуть образ. Жінкам високого зросту з тонкою шиєю потрібно звернути увагу на чокери, короткі підвіски.

  2. Дівчатам з великим бюстом пасують кулони значного розміру. Такі прикраси не губляться на фоні грудей та допомагають візуально зменшити їх об’єм, зробити фігуру, схожою на піщаний годинник. Для жінок з невеликим бюстом підійдуть тендітні коштовності, які підкреслюють красу та ніжність.

  3. При виборі підвіски зверніть увагу на ваш образ: якщо верх масивний, тоді прикраса повинна бути невеликого розміру.

Ці рекомендації допоможуть вам орієнтуватися у світі прикрас та завжди купувати лише те, що вам ідеально пасує. Якщо ви бажаєте доповнити шкатулку підвісками з золота та срібла високої якості, тоді не баріться та заходьте в каталог інтернет-магазину КЮЗ.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-08-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1807

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]