Головна » 2013 » Квітень » 21 » Ідеальний чоловік. Хто він?

Ідеальний чоловік. Хто він?

Високий чи низький, темноволосий або лисий, в строгому костюмі або звичайних джинсах, на машині або в метро, ​​накачений або з невеликим черевцем.

Люди шукають ідеали за певними критеріями, які придумали собі самі:

- Він схожий на першу любов;

- Він у стані подарувати телефон за 15 тис.;

- Він їздить на Bentley, Audi, Lexus ...

Ідеальний чоловік, насправді, навіть може і не знати про те, що він ідеальний. Він навіть ніколи про це не замислювався. Він просто живе. Живе за тими законами, які диктує йому розум, совість і душа. Якщо він запрошує вас на чашечку кави, то він дійсно хоче пригостити вас кавою, а коли допомагає в складній ситуації, то, повірте, вашого людського «спасибі» йому буде достатньо. Ідеальний чоловік не кидає слів на вітер. Якщо він сказав, що передзвонить / подзвонить - значить, він це зробить! Нехай не сьогодні, а завтра, але зробить. Ідеальний чоловік не вміє спекулювати, ставити ультиматуми і диктувати умови.

Ви запитаєте: де його взяти, такого ідеального? Не знаємо. Але одне знаємо точно ...

Ідеальний чоловік - це той, хто візьме у вас з рук дві важкі сумки, незважаючи на ті чотири, які він вже несе. Ви запитаєте: «Тобі важко?» Він відповість: «Ні». Звичайно ж, він скаже неправду, але ніколи не дозволить вам нести тягар! Ідеальний чоловік - це той, хто пізно ввечері сопе у ліжку, втупившись у ваше плече, в той момент, коли ви читаєте ці рядки.

Ідеальний чоловік - це той, заради якого ви все літо худнете на 12 кг, а він, зустрівши вас після цього, замість того щоб сказати, як ви чудово виглядаєте, запитує: «Що з тобою сталося?» - Тільки тому, що приймає вас будь-якою, і йому неважливо, важите ви 49 кг або 61.

Ідеальний чоловік - це той, який не знає, як вмикається пральна машинка і що означає тазик зі стрілочкою на приладовій панелі. Тому всі речі завжди перете ви.

Ідеальний чоловік - це той, який, вранці, йдучи раніше вас, збираючись у кімнаті, зачіпає абсолютно всі громихаючі предмети, човгає вішалкою по шафі і з шумом забирає ключі зі столу. Ви крізь сон починаєте на нього злитися, але нічого окрім "Я тебе люблю. До вечора ..." не можете пробубоніти. Ідеальний чоловік - це той, хто дзвонить вам з магазину і уточнює, які саме потрібно купити листя салату або приправи для плову, тому що він цього не знає.

Ідеальний чоловік - це той, який чекає вас всі 4 години, поки ви збираєтеся. Він нервує, смикає в руках телефон і дивується, що можна так довго робити, але він чекає!

Ідеальний чоловік, поспішаючи до вас, ніколи не розвернеться через дві суцільні, показавши всім тим, хто стоїть на зупинці, що він крутий. Він доїде до перехрестя, дочекається додаткової стрілки і розгорнеться за правилами, тому що він знає, що у нього є близькі люди, які його чекають.

Ідеальний чоловік - це той, який 9 травня в 21:57 скаже вам: «Люба, підемо мерщій на балкон, я тобі приготував сюрприз, замовив салют на твою честь, через 3 хвилини почнуться залпи»! Ви будете стояти і посміхатися... Дивуючись, звідки він звалився на вашу голову такий чудний. Але все одно вам буде приємно.

Ідеальний чоловік - це ваш чоловік! І іншого бути не може!



За матеріалами: Новини сьогодні
21-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11434

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]