Головна » 2016 » Листопад » 27 » Інформаційні технології - підліткам в допомогу

Інформаційні технології - підліткам в допомогу

Швидкий розвиток інформаційних технологій надає помітний вплив на спосіб життя юного покоління, його смаки і цінності. У сучасних соціокультурних умовах склад інфокомунікаційних каналів, в тому числі легкодоступна всесвітня Мережа, яка активно розвивається, представляє радикальний засіб формування і здійснення творчих можливостей особистості.  Молоді люди, особливо підлітки, набувають знання і запозичують необхідну інформацію з останніх джерел. Втім, якщо вам цікаво, де купити оптом підручники за вигідною ціною, тоді радимо відвідати портал schooldream.com.ua.

Зауважимо, що цифровим освітнім ресурсом є інформаційний матеріал, що містить текстову, графічну, цифрову,  фото-, мовну, музичну, відео- та іншу інформацію, спрямовану на реалізацію цілей і завдань сьогоднішньої освіти. Це можуть бути електронні керівництва, енциклопедії, навчальні проекти, електронні підручники, тренажери. Адресуючи до подібних освітніх ресурсів, учні отримують можливість формування особистих творчих обдарувань.

Інформаційне середовище впливає на світогляд і художньо-естетичний розвиток особистості, яка формується, відбувається відкриття нових здібностей, набуття нових інструментів творення, вираження себе. В процесі креативної роботи приходить пошук своїх лінії, свого заняття в житті. Творчість об'єднує в собі емоційну складову і інтелектуальний аспект, це дозволяє говорити про даний вид діяльності як базу прогресивної освіти з вживанням діапазону перспектив комп'ютерних технологій для становлення творчих здібностей школярів.

Цифрове середовище - для успішної інтелектуальної і творчої роботи

Включення в художню освіту ПК як інструментарію для творчості і засоби навчання видається особливо перспективним, і успішним методом виховання творчого, який сам себе мотивує і компетентного учня, і створення у нього проектного мислення. Різноманітність і доступність комп'ютерних технологій (звук, відео, анімація, трьохмірність, імітація класичних образотворчих технік, інтерактивність) дає можливість вважати комп'ютер відкритим навчально-розвиваючим середовищем для самоосвіти і творчості.

Не можна переоцінити потенціал інформаційних технологій в якості знарядь образного вираження і ефективних засобів навчання естетичного виховання і художньої освіти підлітків.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-11-2016
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 11127

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]