Головна » 2019 » Червень » 25 » Яблучні чіпси - здоровий хіт гарячого сезону

Яблучні чіпси - здоровий хіт гарячого сезону

Останніми роками фруктові снеки здобули надзвичайну популярність, особливо серед тих, хто дотримується принципів здорового харчування. Особливо популярні сьогодні на Закарпатті та по всій Україні натуральні яблучні чіпси.

Вони стали чудовою заміною картопляних чіпсів, у яких міститься безліч різних хімічних і ненатуральних інгредієнтів у вигляді ароматизаторів, замінників смаку тощо. До того ж в процесі обсмажування додається значна кількість калорій, що жодним чином не відповідає поняттям про правильну й здорову їжу. Те ж саме стосується і звичайних солодощів та газованих напоїв, у складі яких міститься завелика кількість цукру.

Найбільш популярний продукт сьогодні на ринку - яблучні чіпси виробництва київської компанії ТМ SERGIO, які здатні замінити і повсюдно поширений фаст-фуд, і інші шкідливі перекуси, особливо ж актуальні вони в літню спеку. У снеках з яблук немає консервантів та іншої хімії, відсутні жири і штучні компоненти, тому їх вживання стане не тільки приємним задоволенням, але й не зашкодить здоров'ю й фігурі.

Яблучні снеки - це універсальна альтернатива, яка має корисні й дивовижні властивості:

  • смачний і здоровий перекус;
  • чудова заміна солодощів і десертів, у яких багато калорій;
  • прекрасно можуть поєднуватися з молоком і кисломолочними продуктами, компотами й соками;
  • можна використовувати як цікавий і незвичайний компонент для випічки;
  • у спекотний літній день чудово пасуватимуть до квасу або пива, замінивши звичні чіпси.

Снеки з яблук виробництва "Сержіо" можна купити в будь-якому регіоні України, як в Ужгороді, Мукачево чи Києві, так і в інших містах (Одеса, Дніпро, Львів, Херсон та ін.).

Виробництво яблучних снеків

Технологічний процес виготовлення яблучних чіпсів заснований на висушуванні дуже тонко нарізаних скибочок фруктів з використанням сучасного обладнання. Плоди ретельно миють, зрізають з них шкірку, вирізують серцевину і дуже тонко нарізають на скибочки однакового розміру. Отримані слайси відправляють у спеціальні сушильні печі, де при невисокій температурі з них видаляється волога, а корисні елементи залишаються.

Завдяки такій технології виготовлення, в чіпсах зберігається фруктоза (фруктовий цукор), яка і надає їм природнього солодкого смаку.

У виробництві яблучних чіпсів не використовують цукровий пісок і його замінники, а оскільки скибочки не обсмажують, то в них абсолютно відсутні жири. Для приготування корисних і ароматних яблучних чіпсів відбирають тільки стиглі і незіпсовані плоди, вирощені без застосування хімії в екологічно чистих районах.

Упаковують яблучні чіпси в герметичні пакетики, в яких надовго зберігається свіжий природний смак, природний аромат і всі корисні властивості плодів. Зручна, зі стильним дизайном упаковка дає можливість брати їх з собою в похід, на звичайну прогулянку. чи на роботу, завдяки чому їх можна зустріти як в офісі великої міжнародної корпорації, так і в популярному ресторані під Києвом, на стадіоні й в офісі, який консультує про температурні коефіціенти за газ, на промислових підприємствах і в закладах освіти.

При цьому вся продукція виробника проходить суворий контроль якості і сертифікована, тож її сміливо можуть вживати навіть найменші діти. Апетитні яблучні чіпси чудово смакуватимуть як для окремого перекусу, так і в якості добавки до морозива, компотів, йогуртів або каш.

Одна упаковка чіпсів з яблук містить добову дозу вітаміну С, який підтримує імунітет, а пектини, що входять до їх складу, нормалізують діяльність шлунково-кишкового тракту, виводять з організму токсини і шкідливі солі.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-06-2019
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 1831

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]