Головна » 2012 » Жовтень » 12 » Закарпатка представить мистецтво писанкарства на конкурсі краси на Кіпрі

Закарпатка представить мистецтво писанкарства на конкурсі краси на Кіпрі

Закарпатська красуня Анжеліка Лях представлятиме Україну на світовому конкурсі краси «Miss Globe International 2012», є одним з найстаріших і відбувається вже 88 рік поспіль.

Конкурс триватиме у період з 28 вересня по 15 жовтня на о. Кіпр.

Змагатимуться 105 учасниць, фіналу відбудеться в одному з найбільших концерт-холів Кіпру. Протягом  2 тижнів (вже з 28 вересня) учасниці зніматимуться у відеороликах, займатимуться благодійними заходами та під прискіпливим оком найкращих хореографів Європи репетируватимуть виходи світового фіналу.

Анжеліка на конкурсі вийде в національному костюмі від дизайнера Ярослави Корольченко та вечірній сукні від Роксолани Новак. На конкурсі талантів, який відбудеться за декілька днів до фіналу, українка представить національний звичай України – мистецтво писанкарства. Окремо буде представлений конкурс бікіні, переможниця якого потрапить у фінал. В програмі фіналу виступ зірок світової естради, зокрема, очікується приїзд виконавців Rianna, Limp Bizkit та Maroon 5. В журі працюватиме кращий футболіст світу, володар «Золотого м’яча 2012» – Андреас Іньеста, актор Джейсон Стетхем, топ-модель Хайді Клум, фешен-фотограф Террі Річардсон та Міс Земля 2012 – Ольга Агава.

"Ми намагаємось якомога краще проводити відбори в Україні, щоб гідно представити нашу країну на світовому рівні. Дуже приємно, що саме моя землячка із Закарпаття пройшла відбір та представить нашу країну на світовому фіналі. Моє агентство, «One Models Agency», показує результат, а це – найголовніше", - так прокоментувала український відбір Вероніка Вовчук, директор агентства «One Models Agency», яке є офіційним представником «Miss Globe International 2012» в Україні.



За матеріалами: Новини сьогодні
12-10-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11505

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]