Головна » 2015 » Листопад » 15 » Яценюк пояснює низьку явку на виборах. ВІДЕО

Яценюк пояснює низьку явку на виборах. ВІДЕО

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк разом з дружиною проголосував у другому турі місцевих виборів, а також висловився щодо низької явки виборців.

Про це повідомляє Укрінформ.

"За даними Центральної виборчої комісії, надзвичайно низька явка. І це дуже поганий показник", - сказав Яценюк журналістам.

Відповідаючи на запитання щодо ймовірних причин такої явки, глава уряду зазначив: "Це перші вибори, що проходять у два тури по мерах міст. Я думаю, що, напевно, всі прийшли на перший тур і подумали, що уже, в принципі, проголосували і прийняли остаточне рішення, а до другого туру просто не дійшли. Тому це означає, що на наступні вибори треба більш інтенсивно проводити кампанію для того, щоб виборці були змобілізовані і приходили голосувати за свого кандидата".

Нагадаємо, сьогодні, 15 листопада, в Україні проходить другий тур місцевих виборів. Зокрема, відбудеться голосування в 19 обласних центрах: Києві, Вінниці, Луцьку, Дніпропетровську, Житомирі, Ужгороді, Запоріжжі, Івано-Франківську, Кіровограді, Львові, Миколаєві, Полтаві, Рівному, Сумах, Херсоні, Хмельницькому, Черкасах, Чернівцях та Чернігові.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-11-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11012

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]