Головна » 2023 » Липень » 9 » Як 500 днів війни позначилися на росіянах і їхній країні - аналітик розповів

Як 500 днів війни позначилися на росіянах і їхній країні - аналітик розповів

Також аналітик зазначив, що якби ватажок ПВК "вагнер" євген пригожин не провалив військовий заколот, то всі в рф побачили б провал путінського режиму.

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко дав визначення росії. "Країна мертвих - таке жахливе визначення сучасної росії. Воно відображає руїни суспільного життя в умовах політичного ладу старих маніяків".

Таку думку висловив аналітик. Він зазначив, що в рф щоденна безглузда загибель сотень окупантів не чіпає і не викликає будь-якого відгуку. "За допомогою потокової пропаганди путінський нацизм зробив росіян ходячою нежиттю", - зазначив аналітик.

Коваленко підкреслив, що президент рф володимир путін, який планував в ході своєї передвиборчої кампанії форсити тему "великого російського геополітичного відродження"... за фактом "лише сидить в калюжі крові".

"Через катастрофічно бездарне путінське управління війною відбулася демілітаризація самої рф. За підрахунками аналітиків, після 16 місяців війни баланс важкого озброєння змістився від росії до України. Танкова гідність армії шойгу-герасимова зменшилася більш ніж удвічі. Мінус три танкові армії! При цьому сотні танків демотивовані окупанти просто кинули. Якби не іранські поставки дронів, фіаско кремля у війні було б абсолютним. По суті на кволій підтримці Тегерана, як на соплях, повисла путінська кліка", - зазначив Коваленко.

Також аналітик підкреслив, що якби ватажок ПВК "вагнер" євген пригожин не провалив військовий заколот, то всі в рф побачили б провал путінського режиму.

Також Коваленко зазначив обвал російської економіки. "Нафтогазові доходи бюджету росії за січень-червень скоротилися на 47%. Уряд мішустіна проводить перше урізання бюджету на 10% для всіх сфер, крім військових і силовиків", - підкреслив експерт.

"Ще ніколи путіну не доводилося вести передвиборчі заходи, перебуваючи по саму верхівку у відомій погано пахнучій субстанції. За 500 днів вторгнення відбулося тотальне обнулення міжнародного іміджу рф. Струс ядерною дубиною в статтях медведєва - саме достовірне підтвердження краху всіх російських глобальних амбіцій. Країну опустили до рівня сателіта Китаю, що матиме важкі наслідки для її економіки та екології", - підсумував аналітик.

Військовий заколот пригожина

Наприкінці червня ватажок ПВК "вагнер" євген пригожин вирішив висловити своє невдоволення діями глави міноборони рф шойгу і разом зі своїми найманцями пішов на москву. Однак по дорозі йому подзвонив самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко і попросив закінчити бунт. пригожин погодився і поїхав під крило лукашенка, а кремль, як і було обіцяно, пробачив того за непослух.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-07-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1424

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]